1/2

Destiny 12 Nisan Güncellemesi hakkında bilmeniz gereken her şey!

Emin Çıtak 8.04.2016 - 15:01
Oyunun kuralları değişiyor...
Destiny'e The Taken King'den beri gelen en büyük içerik güncellemesi 12 Nisan'da tüm Destiny oyuncularına açılıyor. Biz de sizlere neler var neler yok bir toparlayalım, tüm gelişmeleri bir arada sunalım dedik.

PvE
Aslında en büyük yenilik burada, yani PvE'de. Oyuna yeni görev zincirleri, 2 adet özel strike ve uzun süredir ölü yatan Prison of Elders ekleniyor.

-Prison of Elder önemli çünkü oyunun yeni Light sınırı olan 335'e ulaşabilmenizin yolu buradan geçiyor.

-Prison of Elder 2 farklı zorluk seviyesi sunacak: 41 ve 42

-Dört farklı boss ve yeni modifiyeler (mesela ana silaha mermi düşmemesi) eklendi

-Seviye 42 oyunun Meydan Okuma modu olacak. Burada eşleştirme sistemi bulunmayacak. Oyunda 335 silah ve zırhları burada kazanacaksınız.

Destiny 12 Nisan Güncellemesi hakkında bilmeniz gereken her şey!
-Meydan Okuma Modu 3 turdan oluşacak, her birinde yeni boss'la karşı karşıya geleceksiniz. Fireteam'iniz puanı Elder Sigil isimli bir eşyada tutulacak.

-Eğer puanınınız bir oyun içinde 30.000'e ulaşırsa 335'lik silah alacaksınız. Elinizdeki Sigil'le haftada 90.000 puan sınırınız olacak ve buna ulaştığınızda 335'lik zırh parçası kazanacaksınız.

Oyuna eklenen iki yeni Strike ise şu şekilde: Blighted Chalice Strike ve Winters Run Strike.

Bligthed Chalice oyunun yeni görev zinciriyle bağlantılı olacak ve oyunun yeni kötüsu olan Malok'u işleyecek. Winters Run ise vanilla zamanından kalma bir strike. Bu içeriğinden güncellenmiş hali oyunda yer alacak.

Oyuna yeni bir zorluk seviyesi gelecek. Court of Oryx, Heroic Strike'lar, Nightfall Strike'ları ve King's Fall'u içeren PvE görevlerinde alacağınız yepyeni eşyalar olacak. Raid'in Normal modunda eşya sınırı 320'ye çıkarken, Hard Raid'de bu sınır 330 olarak belirlendi.

DEVAMI DİĞER SAYFADA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>