DiRT Rally için mod desteği bekleyenlere kötü haber

Furkan Sakoğlu 22.07.2015 - 01:03
Yakın bir zaman içerisinde mod desteği gelmeyecek
Codemasters tarafından aşina olduğumuz DiRT serisi, DiRT Rally ile sessiz sedasız bir çıkış yaptı. Önceki oyunlara kıyasla, daha az iddialı bir şekilde geliştirilen yapım, Steam'de Erken Erişim etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

DiRT Rally için mod desteği bekleyenlere kötü haber
Konuya dönecek olursak, Codemasters ekibinin topluluk yöneticisi Lee Williams, bugün yaptığı açıklama ile "İnsanların oyunu modlamasına izin veremeyiz, bunun sebebi oyun içerisindeki tüm araçların lisanslı olması, sadece araçlar da değil, araçların üzerindeki kaplamalar bile resmi olarak lisanslanmış durumda," dedi.

Araçlar için mod desteğinin gelmeyeceği kesinleşse de, oyuncuların kendi pistlerini yapmasına olanak sağlayacak olan pist editörü için Williams, "Bunu göz ardı etmiş değiliz, ama hiçbir şey için söz veremem," dedi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 14:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2015 21:33
İndirimde yakalayamadım hiç. Yenisi çıktı eskisiyle aynı fiyat :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kuchiki Byakuya
Kuchiki Byakuya 22.07.2015 18:13
Dirt serisi, nihayet saçma sapan gymkhana türü gereksiz artistilklerden kurtulup o mükemmel aslına dönüyor ama iddalı değil ha? Dehşete düşüyorum. Bir de konsollara çıkmıyor? Şaka gibi. Bu uzun süredir beklediğimiz şey rally severler olarak. Bu youn konsollara çıkmalı ve Project Cars, Driveclub ve Forza gibi oyunların tahtını sallamalı. Göstermeli onlara gerçeçilik neymiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DiRT Rally için mod desteği bekleyenlere kötü haber
İlginizi Çekebilir