Disney'in yeni RPG oyunu Mirrorverse için yeni fragman

Atıf Doğan Özcan 10.09.2022 - 10:47
Disney, aksiyon RPG oyunu olan Mirroeverse için yeni fragman yayınladı. Fragman içeriğinde yakında oyuna gelecek olan en ikonik kötü Disney karakterlerinden bazıları gösteriliyor.

Aksiyon RPG mobil oyunu olan Mirrorverse için Disney yeni bir fragman yayınladı.Fragman içeriği oldukça güzel ve anlamlı. Oyuna ilerleyen günlerde eklenecek olan Disney’in bazı kötü karakterin tanıtımı yapılıyor. Üstelik bu isimler oldukça tanıdık.

Mirrorverse için gelen yeni fragman içeriği bir çok kötü kahramanı içeriyor

Yayınlanan fragmanda bilindik kötü adamlara yer veriliyor. Bu kötü adamlardan bazıları, Aladdin, The Litle Mermaid ve hatta Noelden Önce Bir Kabus gibi birçok klasik Disney animasyondan geliyor. Disney Mirrorverse, çoklu evreni korumak için, sayısız animasyon ve canlı aksiyon özelliğini kullanarak Disney’in kahramanlarıyla oynamanıza imkan veriyor. Kahramanlar, daha savaş odaklı alternatif evrende yeniden tasarlanan birer “Muhafızlar” olarak geçiyor oyunda. 

Disney, aksiyon RPG oyunu olan Mirrorverse yeni fragman aldı

Bu yazın başlarında Disney tarafından yapılan açıklamada, Monster Inc’nin Sully'si ve Toy Story’nin Buzz Lightyear’ı oyuna aktarılmıştı. Kadronun neredeyse tamamına yakını kahramanlardan oluşuyor, Kaptan Hook ve Scar (Aslan Kral’da olan kötü aslan) gibi kötü karakterler oyun içinde mevcut. Gelen fragman ile oyuna eklenecek olan kötü karakterlerin sayısı bir hayli artıyor.


Oyun içerisinde ilerleyen zamanlarda daha birçok bilindik kötü karakteri görmemiz mümkün gibi görünüyor. Oyun aynı zamanda çapraz yönlü hikaye olaylarını içerdiğinden, oyuncular mevcut oynadıkları ve yeni eklenecek olan karakterler arasında bazı ilginç konuşmaları göreceklerdir.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney'in yeni RPG oyunu Mirrorverse için yeni fragman
İlginizi Çekebilir