Dragon Age: Inquisition'da kendi kalelerimiz olacak!

Can Arabacı 3.01.2014 - 14:40
Kalesi olan RPG'ler furyasına Dragon Age de katılacak.
 Şu önümüzdeki yıllarda çıkmasını dört gözle beklediğimiz RPG oyunlarının yeni tutkusu oyun içi kaleler olsa gerek herhalde. Yapımcıların her fırsatta ballandıra ballandıra anlattığı kalelere karşı olduğumdan değil hani... Taaa Baldur's Gate zamanlarından kalma De'Arnise Keep'e bile gözüm gibi bakmıştım ben zira. Neyse, konuyu çok da dağıtmadan kalesi olan oyunlar kervanına Dragon Age: Inquisition'ın da katıldığını söylemek yeterli olacaktır sanırım.

Oyunun bir noktasında düşmanlarımızın kapısına dayanıp Varric, Vivienne ve Cassandra'yla birlikte kaleyi ele geçirmeye çalışacağız. (Bu sahnenin oynanış videosu daha önce gösterilmişti, belki hatırlarsınız) Kaleyi ele geçirdikten sonra ise kaleyi geliştirdiğiniz sürece çevre bölgelerde geçen yeni görevleri açmaya başlayacaksınız. Ancak asıl bomba olan kısmı, tek bir kaleyle sınırlı kalmayacak olmanız. Orlais'in dört bir yanındaki kaleleri ele geçirip bu kalelerin sunduğu bonuslardan yararlanmak mümkün olacak. Aynı zamanda yapımcıların verdikleri örneklere bakılırsa engizisyonumuza dahil olan askerleri, kalenin gelirini arttırmak için yakınlardaki bir sülfür madenine yollamak gibi seçeneklerimiz de mevcut.

2014'ün üçüncü çeyreğine ertelenen Dragon Age: Inquisiton, Bioware'in söylediğine göre çokça eleştirilen ikinci oyundan çok ilk oyunu esas alacak ve PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One sistemlerine çıkacak.

Dragon Age: Inquisition'da kendi kalelerimiz olacak!
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 18:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: Inquisition'da kendi kalelerimiz olacak!
İlginizi Çekebilir