DragonBall FighterZ'de bulunan çevrim içi moda halen düzeltilmedi

Mehmet Atilla Turan 9.02.2018 - 21:04
Oyuncular yakın bir süre içerisinde bu hataların çözülmesini istiyor.

Geçtiğimiz ayın sonlarında çıkan Dragon Ball FighterZ, konsol versiyonlarında fevkalade olarak çalıştığı belirtilmişti. Her ne kadar güzel görünse de, işler PC platformuna gelince yavaş yavaş çökmeye başladı. Satışa sunulduğundan beri problemle yüzleşen Dragon Ball FighterZ'nin PC portu için halen bir çözüm getirilmiş değil.

Oyuncuların sabrı gün geçtikçe taşıyor

Oyunun kendisine söylenecek bir şey ne yazık ki yok. Arc System, çıkardıkları dövüş oyunu ile çok fazla ilgi çekmeyi başarmış bulunuyor. Daha öncelerinde tüm platformlar için "hotfix" yayınlamış olan yapımcılar, PC platformundaki çevrim içi modların düzeltilmesi için halen bir yama veya güncelleme yayınlamadı. Şu anda yaşanan problemler ve sorunlar arasında, oyun sırasında kaybolan bağlantılar, menülerde fare imlecinin eksikliği ve sadece seçilen butonların oynanış sırasında gösterimi gibi küçük fakat sıkıcı durumlar mevcut.

Durumlar iç açıcı olmasa da, belirttiğimiz gibi, Dragon Ball FighterZ, çıktığı ilk hafta içerisinde büyük ilgi toplamayı başardı ve Steam üzerinde 40 bin oyuncu sayısını geçen nadir dövüş oyunlarından biri oldu. Eğer Arc System, problemlere çözüm getirirse, bu sayının artmasını bekleyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
DragonBall FighterZ'nin çevrimiçi modu sorunları can sıkıyor
İlginizi Çekebilir