EA'ye 48 milyon dolar kazandıran geliştirici firmadan ayrıldı

Ahmet Özçilingir 15.08.2018 - 13:27
Peki ama neden

EA Games'in en başarılı yöneticilerinden olarak gösterilen  Patrick Söderlund, EA'den ayrıldı. Yaklaşık yirmi yıldır EA çatısı altında çalışan Patrick Söderlund, DICE'a 2000 yılında katılmıştı. DICE'ta CEO olarak görev alan Patrick Söderlund, EA'nin yönetim kademesine geçiş yapmış, firmanın dünya genelindeki stüdyolarının başına geçmiş ve baş tasarım yöneticiliği yapmıştı.

EA'nin önemli isimlerinden  Patrick Söderlund görevinden ayrıldı

Patrick Söderlund'in EA'den ayrılış haberini EA'nin CEO'su Andrew Wilson paylaştı. Wilson;  Patrick Söderlund'un önümüzdeki üç ay içinde şirketten ayrılacağını duyurdu. Ancak  Patrick Söderlund'un, nereye gideceği veya yerine hangi ismin getirileceği bilgisi ise paylaşmadı.  Patrick Söderlund'a bugüne kadar EA'ye kattıkları için teşekkür eden Wilson,  Söderlund'ın ayrılışını takiben resmi internet siteleri üzerinden bir de teşekkür mesajı yayınladı.

"Şu anda teknolojileri için önemli bir yere sahip olan Frostbite motorunun tasarımında yer alan, yaptığımız her şeyin merkezine, her zaman yaratıcılık katan, ilham verici bir lider ve harika bir arkadaş olan  Patrick, EA üzerinde çok iyi bir etki bıraktı. Uzun yıllar boyunca yönetim birimimizin ayrılmaz bir parçası olan  Patrick'e yaşamının geri kalanında en iyisini diliyoruz ve bize kattıkları için teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Games'e 48 milyon dolar kazandıran geliştirici istifa etti
İlginizi Çekebilir