Elden Ring dövüş sisteminden heyecan verici detaylar

Ersin Kılıç 6.07.2021 - 11:39
Summer Game Fest açılışında yeni videosu ile gündeme bomba gibi düşen Elden Ring hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Bandai Namco, merakla beklediğimiz ve yeni videosu ile ağzımızı sulandıran Elden Ring için yeni detaylar paylaştı. Firma oyunun resmi web sitesini güncelledi ve bununla ilgili bazı ek açıklamalara da yer verildi. Yapılan bu yeni açıklamalara göre oyuncular savaşta avantaj elde etmek için çevreyi ve hatta hava durumunu kullanabilecekler.

Elden Ring hakkında yeni detaylar açıklandı

Atımızın sırtına atladığımız gibi dere tepe demeden ilerleyeceğimiz ve diğer From Software oyunlarında olduğu gibi tehlikeli bir dünyaya dörtnala süreceğimiz oyundan ilginç ayrıntılar geldi. Oyunun dünyası ile ilgili geçeceğimiz bölgelerde sinsi yaratıkların olacağı ve bataklık gibi bölgelerde ise daha karanlık ve korkunç bir atmosferin oyunculara sunulacağı belirtilmiş. Bunların yanı sıra utangaç yaratıkların da oyunda yer alacağı ve bize biraz mesafeli duracakları belirtiliyor. Bunları muhtemelen ekstra eşyalar için bulundukları delikten çıkarmamız ya da kaybolmadan önce indirmemiz gerekecek gibi geliyor.

Elden Ring dövüş sisteminden heyecan verici detaylar

Dövüş sisteminde ise geniş bir yetenek sistemi olacağı ve oyuncuların kendi tarzlarını oluşturabileceği söylenmiş. Gizlilik dinamiklerini de barındıracak oyundaki dövüş sistemiyle ilgili yapılan en ilginç açıklama ise avantaj elde etmek için çevreyi, hava durumunu ve günün saatini kullanabilecek olmamız. Tabi tüm bu detaylar dışında alıştığımız dodge, yani kaçınma gibi dinamikler yeni oyunda da karşımıza çıkacak. 21 Ocak 2022'de çıkacağı açıklanan Elden Ring hakkında verilen yeni açıklama şu şekilde;

"Atlı paralı askerlere karşı savaşa doğru atını sür ve onları atlarının üzerindeyken kes. Usta gizli büyüleri, hala savaşın kalıntıları arasında kalan ustalardan öğren. Size karşı olan ihtimalleri eşitlemek için tanıdık ruhları çağır. Tarnished arkadaşınızı yanınızda savaşmaya çağırın ve keşfederken sırtladığınız bu yükü paylaşın. Ya da Shattering'in karmaşık, kanlı tarihini araştırın ve Yarı Tanrıların ve onların akrabalarının kayıp sırlarını keşfedin."

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 09:49
ohhh elden ring
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 6.07.2021 20:27
Videosunu gördüğümde leş demiştim ama özellikle hoş duruyor. Hadi bakalımmmmm. :)
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 09:43
les mi sen oynama ya nolur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 21:12
Çok iyi olacak be..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 15:38
başına döndüğüm, kurban olduğum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 12:11
Dövüş sistemi çok iyi gözükmüyor, efektler ve fizik iyi ama bunları ayırmak lazım bu sistem değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring dövüş sisteminden heyecan verici detaylar
İlginizi Çekebilir