Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak

Kerem Koldakoç 13.04.2018 - 17:48
Fus-Ro-Dah!!

Fus-Ro-Dah dediğimiz zaman hepimizin aklına tek bir şey gelir: The Elder Scrolls: Skyrim. Hemen hemen hepimizin en az bir kere ejderha kestiği bu oyunun çıkışının üzerinden yedi sene geçmiş olmasına rağmen, The Elder Scrolls: Skyrim popülerliğini hiç kaybetmedi. Tüm platformlarda yayınlandı, onlarca milyon kopya sattı ve hala oyuncuların oynadığı bir oyun halinde. İşte hala bu muhteşem oyunu oynamamış kişiler varsa, onlar için güzel bir haberimiz var.  

TES V: Skyrim bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak

Steam'de yapılan açıklmaya göre The Elder Scroll: Skyrim oyunu, 15 Nisan Pazar gününe kadar ücretsiz olarak indirilip oynanabilir olacak. Aynı zamanda bu üç günlük ücretsiz Skyrim günlerinde oyun %50 indirimli fiyattan satılacak. Eğer ki oyunu ücretsiz olarak indirip beğenirseniz, oyunu yarı fiyatına satın alabilirsiniz.

Her ne kadar, aynı tarzda çıkan yeni rakiplerine göre grafiksel olarak geride kalmış olsa bile, sahip olduğu yüzlerce mod sayesinde gerek grafiksel olarak gerekse oynanış olarak bu dezavantajı yok edebilirsiniz. Bu efsane oyunu oynamak ve insanların bu oyunu neden bu kadar sevdiğini anlayabilmek için bundan daha güzel bir fırsat olamaz.

Ama ne yazık ki, bu ücretsiz oyun günleri ve indirim sadece PC versiyonu için geçerli. Diğer platformlar için bu tür bir kampanya şimdilik yok. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2018 22:29
Yanlışınız var, "Special Edition" ücretsiz, normal Skyrim aynı fiyatına. Daha da indirim gelmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 20:01
X1'de de geçerli diye biliyorum. Sadece PS4'te yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir