Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun: Circus Electrique

Tunay Şahin 10.05.2024 - 09:27
Epic Games Store'un yeni ücretsiz oyunu Circus Electrique, steampunk dokunuşları ve RPG mekaniğiyle BioShock esintileri taşıyor.

Epic Games Store, BioShock esintileri taşıyan yeni ücretsiz oyununu kullanıcılarına sundu. Bu hafta Epic Games Store'da ücretsiz sunulan Circus Electrique, 16 Mayıs'a kadar indirilebilecek ve kütüphaneye eklendiğinde kalıcı olarak oynanabilecek. Normalde 110 TL olan bu oyun, Epic Games Store'da ücretsiz olarak indirildiğinde abonelik veya ek bir gereklilik olmadan sınırsızca oynanabilir.

Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun: Bioshock Esintili Circus Electrique

Geliştirici Zen Studios ve yayıncı Saber Interactive tarafından Eylül 2022'de piyasaya sürülen Circus Electrique, oyunculardan ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler aldı. Steam'de 227 kullanıcının %73'ü tarafından olumlu oy alan oyun, "Çoğunlukla Olumlu" olarak derecelendirilirken, Metacritic'te 71 puan aldı.

Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun: Bioshock Esintili Circus Electrique

Oyun resmi açıklamasında, "Adını Viktorya dönemi steampunk Londra'sının en büyük gösterisinden alan Circus Electrique, kısmen hikâye odaklı RPG, kısmen taktik, kısmen sirk yönetimi ve tamamen büyüleyici - hepsi steampunk bir dokunuşla" deniyor. Oyuncular, taktiksel sıra tabanlı savaşlarda Strongmen, Fire Blowers ve Clowns gibi sirk karakterleriyle şehri kurtarmaya çalışıyor. Düşmanları arasında Bobby'ler, kötüleşmiş İngiliz Denizciler, saldırgan Posh Kızları ve daha birçok Viktorya dönemi karakteri var.

Oyun, ayrıca inovatif Devotion moral sistemiyle oyuncuların sirk sanatçılarının performansını yönetmesine olanak tanıyor. Karakterlerin performansı, hem savaşlarda hem de altı geniş bölgede gerçekleşen kahramanca görevlerle sirk gösterilerinde önemli rol oynuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 10:47
Oyunu yaparken ekip ne içti acaba da bu senaryo çok iyi deyip devam ettiler yapıma!
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 13:02
Pek çok kişi beğeniyor oyunu. Bana hitap etmiyor ama dünyayı da kendimden ibaret görecek kadar da megalomanlaşmadım henüz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun: Circus Electrique
İlginizi Çekebilir