Epic Games'in yeni oyunu Battle Breakers çıktı

Furkan Güler 15.11.2019 - 12:02
Bu oyun ilerde gündeme oturabilir.

Bu sıralar Steam'in en büyük rakibi olan Epic Store, özellikle Fortnite'la birlikte büyük bir kullanıcı kitlesini kendisine çekmeyi başardı. Şimdi ise Epic Games, Fortnite gibi aynı şekilde geniş bir kitleye hitap eden yeni oyununu yayınladı. Battle Breakers adındaki yapım, PC ve mobil platforma aynı anda çıktı. Sıra tabanlı strateji türüne ait olan Battle Breakers özellikle çizimleriyle ön plana çıkıyor.

Epic Games'in yeni oyunu Battle Breakers çıktı

Diğer bir yandan benzer türde olan diğer mobil oyunlara nazaran p2w öğesinin az olması, çoğu oyuncuyu memnun edecektir. Battle Breakers'ın Epic Store'da yazan konusu ise şu şekilde,

Uzaydan gelen canavarlar, dünyanın en büyük kahramanlarını tekno büyü kristaline hapsetti. Epic Games'te küçük, tutkulu bir ekip tarafından geliştirilen, çizgi filmlerden ilham alan bu Kahraman Toplama RPG oyununda süper savaşçılardan oluşan üstün ekibi bir araya getirmek ve gezegeninizi -adım adım- geri almak artık sizin göreviniz.

KRALLIĞI KURTARIN - Canavarlar krallığın her köşesini istila etti. Volkanlar, ormanlar, buzullar ve daha fazlasına yayılan 1000'den fazla zindanı keşfedin.

DEVASA BÖLÜM SONU CANAVARLARI, EPİK DÖVÜŞLER - Bölüm sonu canavarlarını alt etmek ve canavar lejyonlarını parçalamak için büyük saldırılar gerçekleştirin ve özel yetenekleri serbest bırakın.

MÜKEMMEL TAKIMI KURUN - Battle Pass, Skybreaker Görevleri ve Hero Mağazası ile, istediğiniz takımı kurma gücüne sahipsiniz.

YÜZLERCE KAHRAMAN - Dünyayı kurtarmak için savaşmaya hazır, güçlü kahramanlardan oluşan bir ordu toplayın.

PLATFORMLAR ARASI - Oyun mobil ve PC arasında sorunsuz kayıt aktarımı sağlar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2019 23:44
Mobil için mi yoksa PC mi?nereden ediniriz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games'in yeni oyunu Battle Breakers çıktı
İlginizi Çekebilir