EVE: Valkyrie'nin PC grafikleri geliştirildi

Furkan Sakoğlu 14.07.2017 - 13:27
Nvidia desteği ile
MMORPG dünyasının uzaydaki lideri konumunu çok uzun süredir korumayı başaran EVE: Online, yüzbinlerce dolarlık savaşları ile sık sık gündeme gelen bir yapım. CCP Games'in Eve dünyasını VR yani sanal gerçeklik tarafındaki üyesi olan Eve: Valkyrie ise HTC Vive ve Oculus Rift sahiplerine inanılmaz bir deneyim sunuyor. Gelen ücretsiz güncellemeler ile genişlemeye devam eden Eve: Valkyrie, geçtiğimiz aylarda yayımlanan Gatecrash isimli 3. büyük güncelleme ile oyunun sahiplerini sevindirmişti.

EVE: Valkyrie'nin PC grafikleri geliştirildi
Bugün ise CCP Games'ten yapılan yeni açıklama ile oyunun grafiksel tarafında da ciddi geliştirmelerin eli kulağında. Nvidia VRWorks ve GameWorks teknikleri ile yapılacak olan görsel güncellemeler ile birlikte, Eve: Valkyrie'nin görsel tarafta oldukça iddialı bir konuma gelmesi bekleniyor. Yeni gelecek olan efektler arasında ise God Rays ( Işık hüzmeleri ), geliştirilmiş kokpit ışıklandırması, tüm bölgelerde gölgelendirme ve ışıklandırma geliştirmeleri, shader'ler ve yansımalarda geliştirmeler ve dinamik ışıklandırma efektleri oyuna eklendi.

Eve: Valkyrie'nin yeni güncellemesini Steam üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
ibrahimAvci
ibrahimAvci 15.07.2017 09:31
VR ile uğraşıyorlar ama sonu 3D gibi oalacak saman alevi gibi sadece eve online ile olmaz bu teknolojinin en az 3 jenerasyona ihtiyacı var kask olayı kablo olayları batarya problemleri baş ağrısı iç bulantısı fahiş fgiyatları pc için ütopik donanımlar hertarafı handikap
Kalan Karakter: 300 Gönder
EVE: Valkyrie'nin PC grafikleri geliştirildi
İlginizi Çekebilir