FIFA 22 çapraz oyun testleri duyuruldu

Atıf Doğan Özcan 5.05.2022 - 16:26
EA, PlayStation 5, Xbox X/S ve Stadia üzerinde ki bütün oyuncuları için yapılması planlanan, FIFA 22 çapraz oyun testlerini duyurdu.

FIFA 22 çapraz oyun testleri, çevrimiçi sezonlar ve çevrimiçi dostluk maçları kapsayacak biçimde ayarlanıyor ve konsollarınızdan bağımsız olarak, platformlar arası bir arkadaşınızla veya rakibinizle oynamanıza imkân verecek.

EA tarafından bugün yapılan duyurunun bir parçası olarak paylaşılan görüntüde, oyunun ana menüsünde isterseniz çapraz oyun testlerinden çıkmanıza imkan veren küçük bir buton gösterildi. Çapraz oyun testi, ayarlar bölümünde eşleştirme kısmında da bir seçenekle aktif hale getirilebilecek.

FIFA 22 Çapraz Oyun Testleri nasıl gerçekleşecek?

Alternatif olarak, bir arkadaşınızla çapraz platformlarda kozlarınızı paylaşmak isterseniz, ana menüden (yine bir tıklamayla), EA hesap adına veya konsol platformuna göre bir arkadaşınızı detaylı olarak aramanıza olanak tanınıyor.

EA, FIFA için çapraz oyun testleri duyuruldu

Geriye sadece kol bozuk mazereti kaldı

Mart ayında ki alınan duyumlara göre FIFA 23’ün bu yıl çapraz eşleşmeleri destekleyeceği öne sürülmüştü. Ancak EA bu duyumlar hakkında hiçbir şekilde yorum yapmadı. Ama bugün yapılan açıklamayla EA tarafının bu özelliği gerçekten de kullanmak istediğini açık bir şekilde gösteriyor.

EA, FIFA için çapraz oyun testleri duyuruldu

Online olarak eşleşme sistemine çok büyük bir devrim niteliğinde yenilik olarak gösterilebilir. Çünkü farklı platformlardan arkadaşların birbirine meydan okuması imkânsız iken şimdi artık herkesin kozlarını paylaşması için uygun zemin sağlanmış oldu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 00:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 21:12
Çapraz platform, oyuncuların sadece xbox ps ve bilgisayar vs.. arasında karşılıklı oynayabilmesiyle kalmayıp, ayrıca ve özellikle market fiyatlarıyla beraber bir çok unsurunda değişmesi anlamına geliyor bence. Ortak bir pazar fiyatının olması zorunlu hale geliyor otomatik olarak. Gelirse göreceğiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 22 çapraz oyun testleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir