Final Fantasy 16 için yeni güncelleme yakında geliyor

Taylan Bal 28.08.2023 - 13:07
Square Enix, Final Fantasy 16 için yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Ancak bu güncellemenin oyunu büyük ölçüde geliştirmesi beklenmiyor.

Final Fantasy 16, Haziran 2023'te piyasaya sürüldüğünde olumlu eleştiriler almış ve şu anda Metacritic'te 87 puan almış durumda.

Square Enix yeni Final Fantasy 16 güncellemesini duyurdu

Günümüzde birçok oyun, hataları düzeltmeyi ve çeşitli kalite iyileştirmeleri eklemeyi amaçlayan sık sık güncellemeler alır. Ancak Square Enix, Final Fantasy 16 için pek çok yama yayınlamadı. Önceki güncellemeler yeni denetleyici yapılandırmaları ve hareket bulanıklığı seviyesini özelleştirme seçeneği ekledi. Ancak büyük değişiklikler getiren büyük yamalar almadı. Square Enix, Final Fantasy 16 için yeni bir güncelleme duyurdu.

Push Square tarafından bildirildiğine göre, Final Fantasy 16 için yaklaşan yama, Arcade Modu'nun oyuncu performansını nasıl değerlendirdiğine yönelik ayarlamalar yapacak. Oyuna yeni bir liderlik tablosu da eklenecek, ancak bu güncellemenin daha fazla değişiklik getirmesi beklenmiyor. Aynı rapora göre, yeni Final Fantasy 16 güncellemesi 27 Ağustos Pazar günü yayınlanacak.

Arcade Modu ile eski görevler yeniden deneyimlenecek

Final Fantasy 16'daki Arcade Modu, hayranlara oyunun önceki aşamalarını tekrar oynama olanağı sunarak daha yüksek puanlar elde etmelerine ve performanslarını diğer oyuncularla karşılaştırmalarına imkan tanıyor. Arcade Modu, oyuncuların daha önce tamamladıkları Final Fantasy 16 görevini yeniden deneyimlemeleri için harika bir yol sunarken aynı zamanda yeni yetenekleri test etme fırsatı da veriyor. 

Büyük bir güncelleme gibi görünmese de, yeni Final Fantasy 16 güncellemesi bu haftanın ilerleyen günlerinde yayınlandığında Arcade Modu'ndaki değişiklikleri görmek ilginç olacak. Final Fantasy 16, piyasaya sürüldüğünde çok fazla hata içermiyordu, ancak belki bu güncelleme daha az yaygın olan sorunları da düzeltebilir. 

Ayrıca Square Enix henüz Final Fantasy 16 için resmi olarak DLC planlarını açıklamış değil. Ancak oyunun gelecekte bir tür DLC alacağı görünüyor. Final Fantasy 16 yapımcısı Naoki Yoshida, DLC'nin geliştirilme aşamasında olduğunu ima etti. Fakat elbette oyuncuların daha somut detaylar için Square Enix'in daha fazla bilgi paylaşmasını beklemesi gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 16 için yeni güncelleme yakında geliyor
İlginizi Çekebilir