For Honor için Hero's March güncellemesi 17 Mayıs'ta geliyor

Hürkan Çalışkan 7.05.2018 - 16:55
Yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Bir yıldan fazla süredir gerçekleşen iyileştirme ve eklemeleri de içerisinde barındıran For Honor altıncı sezonu nihayet geliyor. Hero’s March isimli güncelleme oyuna birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Hero’s March güncellemesi 17 Mayıs tarihinde geliyor

For Honor için 17 Mayıs’ta gelecek altıncı sezon güncellemesi yeni bir harita, yeni bir etkinlik ve iki kahraman için önemli güncellemeleri içerirken, yeni bir envanter özelliğini de bünyesinde barındıracak. Beachhead adlı yeni ücretsiz bir harita oyun eklenirken, Tribute hariç tüm çok oyunculu modları için Vikingler, Şövalyeler ve Samuraylar adına kale savunma görevini de beraberinde getiriyor. Aynı zamanda Orochi ve Barış Muhafızları için oyuna çeşitli düzenlemeler geliyor. Tüm bunların yanında Ubisoft, oyunun mevsimlik etkinlikleriyle ilgili henüz fazla bilgi vermedi.

Ayrıca geliştiricinin oyuna eklediği yeni olaylardan biri de, oyuncuların envanterden bağımsız bir menü üzerinde kozmetik ürünlerini görmelerini sağlayan Visual Collection özelliği oluyor. Oyunun yeni sezon güncellemesi ile gelecek olan yenilikler ve eklemeler ile ilgili daha detaylı bilgiler, muhtemelen önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2018 17:12
Oyunun ps4de oyuncu sorunu yok. Dominionda 10 kişiyi max 10 saniyede buluyor. Server hataları da düzeltildi. Geç oldu ama iyi oldu çok da güzel iyi oldu. Kale savunması harika bir fikir. Yeterince övdüm ben gidiyorum bye
Kalan Karakter: 300 Gönder
For Honor için 6. Sezon güncellemesi çok yakında geliyor
İlginizi Çekebilir