Forza Horizon geliştiricisinin yeni oyununda RPG mekanikleri olacak.

Furkan Güler 23.11.2017 - 11:02
Geliştiriciden sürpriz bir duyuru geldi.

Forza Horizon serisi sayesinde Xbox One platformlarında oldukça güzel mekaniklere sahip yarış oyunları ile karşımıza çıkan Playground Games, yeni oyunlarının RPG olduğunu doğruladı. Ayrıca İngiltere'de yeni bir stüdyo açtığını da söyleyen geliştirici ekip, bakalım nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacak? Simülasyon ve arcade oynanış dinamiklerini bir arada tutarak oldukça kaliteli oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkan Playground Games'ten gelecek oyunun Xbox One'a mı özel olacağı, yoksa tüm platformlara mı çıkacağı şimdilik belli değil. 

Playground Games'in yeni oyunu RPG olacak

Yeni bir stüdyo kuran firma, muhtemelen yeni oyunları için RPG dinamiklerine uyum sağlayacak ve geliştirecek yeni geliştiricileri de bünyesine katacaktır. Oyunun ne olacağı hakkında şimdilik elimizde herhangi bir bilgi yok. Daha yapımına bile başlanmayan gizli RPG oyunu, belki de bir sonraki Xbox platformu için de geliştiriliyor olabilir. Oyun geliştirilme sürelerinin yaklaşık 4 - 5 yıl sürdüğünü varsayarsak, yeni oyun uzun bir zaman daha beklememiz gerekiyor.

Xbox markasının yöneticisi Phil Spencer ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Muhtemelen kendisinden yeni oyun hakkında bilgi edinebileceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2017 11:55
gözü yaşlı bir scalebound vardı :/ şu microsofta oyun çıkartmasınlar,ellerinde patlama riski yüksek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon geliştiricisinin yeni oyunu belli oldu
İlginizi Çekebilir