Garou: The Mark of the Wolves, Steam’e gelebilir

İsmet Ergul 8.12.2015 - 14:23
SNK Playmore’un efsane oyununa kavuşuyoruz
SNK’nın geliştirip 2000 yılında NEOGEO için piyasaya sürdüğü Fatal Fury serisinin devam oyunu olan Garou: The Mark of the Wolves’un Steam’e gelebileceği açıklandı.  SteamDB’ye girilen yeni oyunlardan biri olan Garou’nun ne zaman Steam üzerinden satışa sunulacağı ve fiyatı henüz belli değilken, dövüş oyunu tutkunları şimdiden heyecanlanmaya başladı bile.

Garou: The Mark of the Wolves, Steam’e gelebilir
Her ne kadar SNK KoF serisine yoğunlaşsa da, Fatal Fury’i unutmaması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Daha önce oyunculara hangi oyunları tekrar görmek istediklerini soran SNK seçeneklere Fatal Fury, Samurai Shodown gibi önemli dövüş oyunlarını koymuştu.

Geese Howard’ın ölümünden 10 sene sonrasını ele alan Garou: The Mark of the Wolves’ta, Geese Howard’ın oğlu Rock Howard da bulunuyor. Artık Southtown suçtan arınmış ve ‘İkinci Southtown’ olarak anılmaktadır. ‘King of Fighters : Maximum Mayhem’ isimli bir dövüş turnuvası başlar ve kendini kanıtlamak isteyen dövüşçüler de bu turnuvaya katılır.

Resmi olarak Garou’nun mobil olarak yayınlanmasından sonra Steam’e de gelmesi SNK hayranları ve oyuncuları için harika bir haber olmasıyla birlikte dövüş oyunlarına merakı olan oyuncular için de hoş bir başlangıç olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcade Fire
Arcade Fire 8.12.2015 19:18
Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunlarından biri, zaten sevenleri emulatörde oynuyor ama steamden de almaya değer ama Kof 98 ve 2002 gibi grafik seçenekleri az olmamalı emulatörlerdeki filtre seçenekleri olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Garou: The Mark of the Wolves, Steam’e gelebilir
İlginizi Çekebilir