Genshin Impact 4.5 Güncellemesi ile Yeni Maceralar Kapınızda

Basın Bülteni 1.03.2024 - 19:11
Genshin Impact'in 4.5 güncellemesi Sırmalara Sarılı Kılıçlar, yeni karakter Chiori, etkinlikler ve sistem iyileştirmeleri ile 13 Mart'ta oyuncularla buluşuyor.

HoYoverse, Genshin Impact 4.5 güncellemesi "Sırmalara Sarılı Kılıçlar"ı duyurdu. Bu yeni güncelleme, 13 Mart'ta oyuncularla buluşacak ve Chiori isimli yeni bir oynanabilir karakteri tanıtacak. Güncelleme aynı zamanda oyuncuları, Jean ve Lisa ile birlikte Mondstadt'ta bir simya dükkanını yönetme görevine davet ediyor.

Genshin Impact 4.5 Güncellemesi Yeni Karakterler ve Etkinlikler Getiriyor

"Sırmalara Sarılı Kılıçlar" güncellemesi, Liyue'deki Yeni Yıl kutlamalarının ardından, oyuncuları Jean, Lisa ve Favonius Şövalyelerine yerel simya iksiri işinde yardım etmeye çağırıyor. Bu güncelleme ile ayrıca dahi tasarımcı Chiori, oyuncuların deneyimleyebileceği yeni bir karakter olarak sahneye çıkıyor. Yenilikler arasında, oyunculara karakter gelişimleri hakkında çeşitli öneriler sunan "Eğitim Rehberi" adında bir bilgi merkezi de yer alacak.

Genshin Impact 4.5 Güncellemesi Yeni Karakterler ve Etkinlikler Getiriyor

Bu güncelleme ile tanıtılan "Simyevi Yükseliş" adlı büyük sezon etkinliğinde, oyuncular Favonius Şövalyelerinin çağrısına yanıt vererek Lisa'nın simya iksiri dükkanını yönetmesine yardım edebilecekler. Üretim sürecinin her adımında dikkatli olmaları gereken oyuncular, işlerini büyütmek için çeşitli stratejiler uygulayacaklar. Ayrıca, "Pisi Pisi Kalesi'nde Bir Miyavcera" ve "Ateş Hattında Yuvarlanma" gibi yan etkinliklerde de kedilerle oynayabilir ve top atışı yapabilirler.

Chiori, Fontaine'deki Butik Chioriya'nın sahibi olarak tanıtıldı ve 5 yıldızlı bir Toprak (Kılıç) karakteri olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Chiori savaşta, savunma ve saldırı yeteneklerine bağlı olarak hasar verebilen canavar makinası "Tamoto"yu çağırabilir. Ayrıca, Chiori'nin Element Patlaması sırasında düşmanlarına ciddi hasar verme potansiyeli bulunuyor. Keşif sırasında, Chiori'nin varlığı, takım üyelerinin hareket hızını artırarak avantaj sağlıyor.

4.5 sürümünde Chiori ve Arataki Itto ilk yarıda, Neuvillette ve Kaedehara Kazuha ise ikinci yarıda yer alacak. Yeni "Nostaljik Dilek" etkinliği ile oyuncular, 5 yıldızlı karakterler ve silahlar arasından seçim yapma şansına sahip olacaklar. Bu etkinlik, oyuncuların istedikleri öğeye iki denemede ulaşmalarını garanti ediyor.

Güncelleme, özellikle oyunun ilk aşamalarında oyunculara yardımcı olmak için tasarlanmış yeni sistem iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor. "Eğitim Rehberi", karakter gelişimi hakkında kapsamlı bilgiler sunarak oyuncuların maceralarını daha rahat ilerletmelerine olanak tanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 05:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact 4.5 Güncellemesi
İlginizi Çekebilir