Genshin Impact Fontaine bölgesinden yeni karakter geliyor

Taylan Bal 12.08.2023 - 11:33
Genshin Impact'e dair son sızıntı, 4.0 veya 4.1 sürümünde sahneye çıkması beklenen Emilie adında yeni bir oynanabilir karakterin varlığını ortaya çıkardı.

Genshin Impact, yeni eklemelerle oynanabilir karakter yelpazesini genişletirken, bazıları savunma yetenekleri ve çok yönlü yetenek setleri sayesinde diğerlerinden sıyrılıyor. Son olarak, dört yıldızlı Dendro kılıç kullanıcısı Kirara Genshin Impact'e katıldı ve sahip olduğu kalkan yetenekleriyle dikkat çekti. Baizhu ve Kaveh gibi güçlü Dendro kullanıcıları da son aylarda oyuna eklenen karakterler arasında yer alıyor.

Genshin Impact 4.0 sürümünde tanıtılması beklenen Emilie karakteri

Freminet, Lyney ve Lynette'in yanı sıra, Emilie adında yeni bir Fontaine karakteri daha olacak. Videre'den sızan bilgilere göre, Emilie, mesleği parfümcü olan Fontaine tabanlı bir karakter. Nadirliği ve silah ustalığı henüz bilinmese de Emilie'nin tam modeli sızdırıldı. 

Kısa saçları ve kabarık bir elbisesi var. Görünüşü, bazı Reddit kullanıcılarına Re: Zero anime serisinden Echidna'yı hatırlatan diğer dişi karakterlere benziyor. Ayrıca, Lyney ve Lynette'in ses hatlarında Emilie'nin adının geçtiği de sızdırıldı. 4.0 güncellemesi yaklaşırken, bu gizemli karakterle ilgili daha fazla detayın yakında sunulması bekleniyor.

Genshin Impact 4.0 sürümünde tanıtılması beklenen Emilie karakteri

Genshin Impact topluluğu, Emilie karakteri için heyecanlı

Reddit konusunda, kullanıcılar Genshin Impact oyuncuları Emilie'nin kostümünü beğenerek Nahida ve Collei gibi Dendro kullanıcısı olmasını umuyor. Bazıları ayrıca mavi saçlı ve pembe elbiseli ilk tasarımın Touhou Project'ten Remilia Scarlet'ı anımsattığını da söyledi.

Eğer bu sızıntıya inanılacaksa, Genshin Impact oyuncuları Emilie'nin 4.0 sürümünden sonra oyuna dahil edilmesini bekleyebilirler. Bu sürüm 10 Ağustos'ta yayımlanacaktı. Oyunun başlangıcından bu yana gördüğü en büyük güncellemelerden biri olacak ve Fontaine bölgesini, yeni artefaktları, savaş pası silahlarını ve hatta dilekleri oyuna ekleyecek.

İlginizi Çekebilir: Genshin Impact 4.0 ile yeni maceralar başlıyor

Genshin Impact'te toplam 68 oynanabilir karakter bulunuyor, her biri kendi hikayesine, silah ustalığına ve yıldız kümelerine sahip. Karakterler, nadirliklerine göre kategorilere ayrılır. Beş yıldızlı karakterler, dört yıldızlı karakterlere göre daha nadir olsalar da nadirlikleri güçleriyle doğru orantılı değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2023 19:34
gelsin gelsin beklemedeyiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact'ta Fontaine yeni karakter
İlginizi Çekebilir