Greedfall 2’den Yeni Fragman

İlkay Eren Kartal 2.03.2024 - 23:18
Greedfall 2’den oyunun temasına dair fikir elde ettiğimiz yepyeni bir fragman Nacon Youtube kanalında yayınlandı.

Yapımcılığını Spiders’ın üstlendiği Greedfall 2: The Dying World yeni bir fragmanla karşımıza çıktı. Yeni fragmanla birlikte oyunun konseptini ve temasını daha iyi anlayabiliyoruz. Teer Fradee’den bir yerlinin ülkesini işgal edip insanlarına işkence edenlere verdiği karşı mücadeleye tanıklık edeceğiz.

Greedfall 2'den Yeni Fragman

Greedfall 2: The Dying World için şu an duyurulmuş bir çıkış tarihi bulunmamakta. Bu yaz için oyunun erken erişime açılabileceğinin sızıntısını ise daha önce almıştık. Oyun 2022’de duyuruldu ve o günden beri hayranlar oyundan çok daha fazla bilgi ister durumda. Oyun Steam sayfasında açıklandığı üzere: 

‘Greedfall’ın eşsiz ve derin dünyasına, hatta ondan daha derin RPG deneyimine yeniden dalın. Doğduğun adanın kökünden sökülmüş biçimde özgürlüğü bul. Kıtayı keşfet ve düşmanlarınla savaşarak kaderine karşı gel.’

İlk oyunda karakterinizi yaptıktan sonra sihirle, fantastik yaratıklarla ve kayıp hazinelerle dolu bir kıtayı keşfe çıkıyorduk. Neredeyse her şey olabilirdi. 

Oyuncuların hayatta kalma yeteneğinin ve rol yapma becerilerinin çetin bir sınava tabi tutulduğu ilk oyundan sonra oyuncular ikinci oyundan da benzer ve daha iyi maceralar beklemekte. Ayrıca eski RPG oyunlarını özleyenler de gözlerini Greedfall 2: The Dying World’e dikmiş durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Greedfall 2’den Yeni Fragman
İlginizi Çekebilir