GTA 5'te heyecan veren gelişme

Taylan Bal 22.08.2023 - 08:56
Son dönemde GTA 5 için rol yapma sunucuları oldukça büyük bir etki yarattı ve herkes bu eğlenceye katılmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Grand Theft Auto 5, tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olduğu için ilk lansmanından bu yana on yıl boyunca popülerliğini sürdürmekte zorluk çekmedi. Ancak son birkaç yıldır, NoPixel RP ve Twitch RP gibi rol yapma sunucularının tanıtımı sayesinde büyük bir ivme kazandı. Her biri oyuncuların takip etmesi gereken belirli kurallara ve katılabilecekleri hikayelere sahip olan bu sunucular, GTA 5 için büyük bir etki yarattı.

Franklin's World ve Shawn Fonteno'nun yeni rol yapma sunucusu

Son dönemde GTA 5 için rol yapma sunucuları oldukça büyük bir etki yarattı (Rockstar son günlerde FiveM ve RedM'yi bile satın aldı) ve herkes bu eğlenceye katılmaya çalışıyor gibi görünüyor. RockstarINTEL tarafından vurgulandığı gibi, bunlardan biri de GTA 5 hikayesinin ana oynanabilir karakterlerinden biri olan Franklin Clinton'ın seslendirme oyuncusu Shawn Fonteno gibi görünüyor.

Fonteno, başlangıçta Franklin's World için bir fragman videosunu Twitter hesabında paylaştı. Ancak sonradan bilinmeyen bir nedenle sildi. Neyse ki, RockstarINTEL videoyu kaydederek kendi tweet'inde paylaştı ve bu sayede olayın ne olduğunu görebildik. Fragman videosunda Franklin'in "Hood Gone Love It" şarkısı eşliğinde daireler çizerek arabayla dolaştığı görülüyor. Ardından, bir bisikletle sürerken ve San Andreas'ı keşfederken etrafında sürüsüyle oyuncu görülüyor.

Franklin's World'ün ne hakkında olduğuyla ilgili çok fazla bilgi verilmiyor, ancak fragman, Fonteno'nun Franklin olarak rol yapacağını ve sunucunun diğer üyelerinin onunla çeşitli yollarla etkileşime girebileceği şeklinde bir fikir sunuyor. Bu, oldukça benzersiz bir sunucu fikri. Karakterin sahibi olan Rockstar'ın buna izin verip vermeyeceği ise elbette başka bir hikaye olacak.

Shawn Fonteno ismi dikkat çekiyor

Shawn Fonteno, sunucuda rol yapacak ve canlı olarak yayın yapacak. Shawn Fonteno'nun önceden seslendirdiği karakter olan Franklin'in özel bir rol yapma sunucusu açması, GTA 5 topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. Oyunun evreni, oyuncuların karakterleriyle daha derinlemesine etkileşim kurmalarına ve hikayelerini genişletmelerine olanak tanıyan bu tür sunucularla daha da zenginleşiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2023 20:46
Guzle olursyaia
Kalan Karakter: 300 Gönder
GTA 5'te heyecan veren gelişme
İlginizi Çekebilir