Mobil platformlar için Harry Potter: Hogwarts Gizemi duyuruldu

Ersin Kılıç 12.12.2017 - 16:07
Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’nda geçen Harry Potter: Hogwarts Gizemi adlı oyun duyuruldu

Harry Potter: Hogwarts Mystery, ya da Türkçe adı ile Harry Potter: Hogwarts Gizemi adlı oyun duyuruldu. Kendi karakterinizi oluşturduktan sonra Hogwards'ta öğrenci olabileceğiniz ilk oyun olma özelliğini taşıyan oyun hakkında yayınlanan bilgiler ise şu şekilde;

Harry Potter: Hogwarts Mystery, RPG dinamikleri de taşıyacak

Los Angeles’ta bulunan mobil oyun stüdyosu Jam City, bugün yaptığı bir açıklamayla Warner Bros. Interactive Entertainment ile  Harry Potter: Hogwarts Gizemi adında bir mobil oyun geliştirmek üzere lisans anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Bu oyun, oyunseverlerin  ve serinin hayranlarının kendi oyun içi karakterlerini yarattıktan sonra Hogwarts’ta öğrenci olabildikleri ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Harry Potter: Hogwarts Gizemi, Warner Bros. Interactive Entertainment bünyesinde yer alan ve J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter evrenine dair oyun deneyimleri sunmayı hedefleyen Portkey Games aracılığıyla yayınlanacak. 

Jam City’nin kurucu ortağı ve  CEO’su Chris DeWolfe konuyla ilgili düşüncelerini, “Jam City için tarihin en ikonik ve büyük markalarından biri için oyun geliştirmek büyük bir gurur. Kendimiz de Harry Potter hayranları olduğumuz için Harry Potter hikayelerini yirmi yıldan fazladır takip edenlere saygımız büyük. Geliştirici ekibimiz J.K. Rowling’in Büyücüler Dünyası’nı seven herkese en sihirli deneyimi ve oynanışı sunmak için sabırsızlanıyorlar, ” sözleriyle dile getirdi.

Harry Potter hayranlarının Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’nda öğrenci olmak hayali artık gerçek oluyor. Bu mobil oyunda kendi karakterinizi yaratıp okula yazılacak ve böylece Hogwarts maceranızın ilk yılına başlayacaksınız. Bu heyecanlı yol boyunca oyuncular, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi, İksir dersi, Düello Kulübü gibi sevdikleri tüm sihirli dersler ve aktivitelere katılabilecekler. Harry Potter hikayelerinin birbirinden eksantrik ve unutulmaz profesörleri de oyunda yerlerini alacaklar.

“Harry Potter: Hogwarts Gizemi, J.K Rowling’in yarattığı detaylı evren etrafında kurgulanacak bir mobil oyun deneyimi olup kitapların ve filmlerin hayranlarına Büyücüler Dünyasını eğlenceli bir şekilde deneyimleme şansı sunuyor,” şeklinde konuşan Warner Bros. Interactive Entertainment başkanı David Haddad, sözlerini, “Jam City gibi daha önce geliştirdiği oyunlarla mobil oyunseverlerin beğenisini kazanmış ve zengin dünyalar yaratma konusunda deneyimli bir ekiple çalışmaktan dolayı oldukça mutluyuz ,” şeklinde bitirdi

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 12.12.2017 21:10
Mobil? RPG?ve aynı cümlede mobil ve RPG? tüm Rpg oyunlarının, falloutların elder scrollsların kemikleri sızladı.
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2017 18:47
Mobilde (çok oynayamasam da) kendi içinde kaliteli RPG oyunlar var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2017 12:24
pay to win olaylı başka bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2017 11:25
Elmas al karakterlerin yildiz seviyesini arttir otomatik düello yap sadece konsept degisiyor diger mobil oyunlar gibi çöp olacaktir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2017 11:17
ılk oyun yazmışsınız ılk oyun degıl daha öncede Harry potterın hogwartta oyunu vardı baya eglencelı ıdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2017 01:57
Su an fantastic beasts oynuyorum. Fena degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter: Hogwarts Mystery duyuruldu
İlginizi Çekebilir