Hayran yapımı World Of Warcraft fragmanı müthiş gözüküyor

Murathan Özlü 29.08.2021 - 00:37
Bir Twitter kullanıcısı, Hayran yapımı World Of Warcraft sinematiğini kendi hesabında paylaştı. Video, popüler hayran teorilerinden biri üzerine kurgulanmış.

Twitter'da yayınlanan hayran yapımı World Of Warcraft fragmanı nefes kesti. En önemli World Of Warcraft içerik üreticilerinden Bellular Gaming'in video editörlerinden biri, uzun süredir toplulukta konuşulan bir iddiayı sinematik video olarak tasarlamış.

Hayran yapımı World Of Warcraft

Oyuncu topluluğu, zincirlerinden kurtulan Zovaal'ın, World Of Warcraft gerçekliğini sıfırlamanın yolunu bildiğini düşünüyor. Yani Blizzard'ın "WoW 2.0"'in yolunu açtığı kanısı oldukça güçlü.

Hayran yapımı World Of Warcraft videosu nefes kesti

" World Of Warcraft'ın devam oyunu Gamescom 2021'de duyurulsaydı nasıl olurdu?" sorusu ile yayınlanan videoda, World Of Warcraft'ın popüler bölgeleri sinematik şekilde yeniden oluşturulmuş ve Blizzard logosu ve geçişi eklenmiş. Videoda Nagrand, Durotar, yenilenmiş Lordearon şehri ve Northrend gibi bölgelerin yeniden yapılmış halleri gösteriliyor.  Videonun kalan kısmı ise hali hazırdaki World Of Warcraft sinematiklerinin parçaları eklenerek yapılmış.

Hayran yapımı World Of Warcraft fragmanının arka plan sesleri ise, güncel Shadowlands patchi Chains Of Domination'dan. Oyuncuların Sylvanas Windrunner ile karşı karşıya geldiği savaşta, yanımızda Jaina Produmoore, Thrall, Bolvar Fordragon gibi ikonik isimler de yer alıyordu. Bahsi geçen karakterlerin boss savaşı boyuncaki diyalogları da fragmana arka plan konuşmaları olarak kullanılmış.

Fragman içerisinde ekrana gelen cümlelerden ortaya çıkan metin şöyle;

" Nefret döngüsü kırıldı. Ölüm'ün zaferiyle gerçeklik baştan yaratıldı. Gölgelerin arasından, tanıdık bir dünyaya adım atın. Gelmiş geçmiş en büyük MMORPG'nin devam sayfasında yepyeni bir yolculuğa başlayın. Gelecek yaz, Azeroth'u daha önce hiç tecrübe etmediğiniz şekilde keşfedin."

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 23:10
Unreal 5 bile bu oyunu diriltemez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2021 12:42
lol
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2021 15:29
Gözükmüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2021 11:06
Bunun nesi müthiş Allah aşkına. Müthiş dediğiniz fragmanda yazıdan başka bişey yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2021 14:26
Blizzord gerçekten fragmanlar konusunda çok iyi. Ama D2, W3, WOWClassic, S2 oyunlar güzel sonrası tırt. Klasik oyunlarının üzerine yeni birşeyler üretemiyorlar. Tam tersi firmadan ayrılan ekip daha güzel şeyler ortaya çıkarıyor. Bkz. POE. Fragmanlar güzel yalnız. Bu hayranları tebrik ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hayran yapımı World Of Warcraft fragmanı müthiş gözüküyor
İlginizi Çekebilir