Hounds’a “Yeniden Doğuş” güncellemesi geliyor

Ersin Kılıç 26.05.2019 - 02:54
Oyuna büyük bir güncelleme geldi

Netmarble Türkiye, ücretsiz Türkçe aksiyon oyunu oynamak isteyenlerin ilk tercihi olan Hounds için pek çok yeniliği içeren zengin bir güncellemeyi bugün yayınlıyor. Yeniden Doğuş güncellemesi ile oyuncular Kraliyet Silah Serisi, yeni ekipman zıhlar, avatarlar ve H jeton sistemi gibi pek çok yenilikle tanışacak.

Kraliyet Silah Serisi sadece Özel Operasyon'da

Artık özel operasyonlar çok daha değerli. 5T Seviye, kendine has özel tasarımı ve sadece Hounds Birlikleri için hazırlanmış her silaha özel istatistikleri ile Kraliyet Silah Serisi, şanslı oyuncular için artık oyunda. Oyuna yepyeni bir Jeton sistemi ekleniyor. Kraliyet Silah Serisi dahil birçok ekipmanı artık H jeton ile üretmek mümkün. H Jetonları, günlük PVE ve PVP görevlerinden, şansa bağlı olarak ONYX kutusundan ve yoklama defterinden elde edilebilir.

Yeni silah ve zırh serisi: Kehanet ve İntikam

Her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de Kehanet ve İntikam adlı oyunculara özel 2 seride silah ve zırhlar tasarlandı.Yeni Avatar ile yazı erken yaşayın Zombilere karşı savaşırken tarzını korumayı sevenler için Akdeniz isimli yeni kıyafetler oyuna ekleniyor.

Altınla satın alınan eşyalar yenileniyor!

Artık altınlar daha değerli çünkü uzun zamandır markette kredi ile satılan eşyaları artık Altın ile satın almak mümkün. Oyunculardan gelen geri bildirimler sonucunda hazırlanan yeni aksesuar ve premium yetenek kutuları mağazada yerini aldı. Bunların yanında yeni gelen silah ve zırhlara özel Ultimate Paketler de bu güncellemeyle oyuna ekleniyor. Ayrıca H Jeton'a daha hızlı ulaşmak isteyenleri de yeni H Jeton Kitabı bekliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte artık klanlarda yer almak çok daha avantajlı. Klanların verdiği altın, TP ve Rütbe etkilerini 2 katına çıkarken, klan seviyesi için gereken TP oranlarını da büyük oranda düştü. Oyuncuların taleplerini dinleyen Netmarble, Katılım Etkinliği hediyelerini güncelledi. Yeni oyuncuların hem PVP hem de PVE'de daha keyifli oyun oynayabilmesi için yüksek seviye günlük eşyaların yanında, günlük diğer ödüllerde de iyileştirmeler yaptı.

PVP’de savaş daha da kızışıyor

PVP ortamını biraz daha hareketlendirmek için yepyeni bir harita oyuna eklendi. Savaş Alanı modunda oynanan Krallık haritasında oyuncular yeteneklerini sergilemeye ve rakiplerini devirmeye hazırlanıyor.

Yeni dost: Kara Kedi

Shiba tutkunu oyuncuların yeni bir arkadaş alternatifi var. Oyuncular, Kara Kedi'yi omzuna alarak COOP haritalarında artık kendini yalnız hissetmeyecek. Kara Kedi eşyası mağazadan alınabilir.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 06:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hounds’a “Yeniden Doğuş” güncellemesi geliyor
İlginizi Çekebilir