I Am Alive'da PC kararsızlığı sürüyor

Murat Halilbeyoğlu 24.11.2011 - 17:36
Stanislas Mettra'dan 180 derecelik bir dönüş mü?
Dün sizlere I Am Alive'ın PC'ye çıkıp çıkmaması ile ilgili bir haber yapmış ve kreatif direktör Stanislas Mettra'nın PC oyuncuları hakkında söylediklerini aktarmıştık. PC'deki esas sorunun korsan olduğunu belirten Mettra'nın sözleri üzerine çoğunluk oyunun PC'ye çıkmayacağını düşünmeye başlamıştı. Fakat gelin görün ki Mettra'nın yeni konuşması bu ihtimali yeniden arttırıyor.

I Am Alive'da PC kararsızlığı sürüyor
Bugün IncGamers'ın Mettra'dan aldığı bir e-posta bir önceki röportajı düzeltir nitelikte. Stanislas Mettra'nın attığı e-postada şunlar yazıyor:

"Oyunun PC versiyonunu görmeyi çok siterim ve ben orada 'Oyun PC'ye çıkmayacak' anlamında bir şey söylemedim. Bu büyük olasılıkla İngilizce'deki iletişim hatasından kaynaklandı. (Benim ana dilim İngilizce değil)

Benim orada anlatmak istediğim şey henüz PC versiyonunun yapılmadığıydı. Ancak hala onun da fizibilitesi ile uğraşıyoruz, ki bu da hiç basit değil. Orada size nelerin sorun çıkartabileceği konusunda örnekler vermeye çalıştım, ancak zaten bu benim elimde olan bir şey değil ve bunu konuşmak da benim görevim değil.

Açıkçası hangi oyun yapımcısı, oyununun olabildiğince çok platformda, olabildiğince çok insan tarafından oynanmasını görmek istemez ki?

Konsol ya da PC, her ne olursa olsun esas olay oyun ve insanların ondan aldıkları zevktir."

Dolayısı ile bahisler yeniden açıldı dostlar. I Am Alive PC'ye çıkar mı, çıkmaz mı?
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
I Am Alive'da PC kararsızlığı sürüyor
İlginizi Çekebilir