İstanbul'da geçen ManMade için yapılan grafikler oldukça güzel.

Furkan Güler 30.11.2017 - 10:57
İstanbul'da geçen fütüristik bir oyuna ne dersiniz?

ManMade isimli keşif üzerine dayalı sanal gerçeklik oyunu geliştiren Cbilab Studios, oyuna ait ilk oyun içi videoyu yayınladı. 2050 yılında İstanbul'da geçen oyunda yapay zekanın kontrol ettiği şehirde tehlikeler ile savaşıyoruz. Distopya temasının hakim olduğu oyunda iki adet oynanabilir karakterimiz bulunuyor. Videoda karşımıza çıkan William Kaan Roberts, 2017 yılında New York'ta doğan ve yapay zeka üzerine Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'de (M.I.T.) çalışmalar yapan bir mühendis olarak oyunda bulunacak. Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Kaan, İstanbul'a taşınır ve siber güvenlik firmasında işe başlar.

ManMade, senaryosu ve grafikleri ile oyuncuları mest etti

Bir diğer karakterimiz olan Anika ise 2012 doğumludur. Hindistan'lı olan Anika ise Stanford Üniversitesi'nde yapay zeka üzerine öğrenim görmüştür. Hikaye'de birbirlerine aşık olan Kaan ve Anika'yı öne süren yapımcılar, muhtemelen bu ikilinin üzerinden senaryoyu yürütecekler. İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent'te bulunan Cbilab Studios ekibinin elinden çıkan bu güzide yapımı dört gözle bekliyoruz.

Seçimler üzerine kurulu olan ManMade, yakın bir zaman sonra Kickstarter üzerinden bağış toplamaya başlayacak. Oyun ile ilgili son haberleri almak isterseniz kendilerinin e - posta listesini kayıt olabilirsiniz. Son olarak geliştirici ekip, oyuncular ile daha fazla etkileşimde bulunmak için ilginç bir etkinlik de düzenliyorlar.

Açıklanan bilgilere göre ManMade'in internet sayfasında bulunan e - posta listesine 5 arkadaşını davet eden oyunculara oyunun ilk bölümünü ücretsiz veren ekip, 10 arkadaşını davet eden oyunculara ise oyunun sanal gerçeklik sürümünün ilk bölümünü ücretsiz vereceklerini belirttiler. Eğer aynı şekilde oyuncular 20 arkadaşını davet ederse, oyunun ilk bölümünün yanında müzik albümüne ve dijital sanat kitabına da erişebiliyorlar. Geliştiriciler olayı abartıp 50 arkadaşını davet eden oyunculara ise oyunun tüm bölümlerini (sanal gerçeklik sürümü de dahil) ve fiziksel ödül paketini hediye olarak gönderecek. Son olarak davet edilen kişilerin daveti kabul etmesi gerektiğini belirtelim.

Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 17:11
Kokoreç robotu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 10:41
Zeytinburnu'ndan geçiyor mu abi? Taksi çok yazar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 09:39
türkçe dil desteği olsun artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 20:04
arkadaki soundtrack beni benden aldı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 20:04
life is strange gibi seçimler mi (oyun sadece seçimlerle yürüyordu) yoksa horizon zero dawn gibi mi(fps yada tps oynanış belki dövüş ama yinede seçimler var)
Kalan Karakter: 300 Gönder
İstanbul'da geçen ManMade, grafikleri ile göz dolduruyor
İlginizi Çekebilir