Just Cause 4 oyunu Steam reklamları üzerinden sızdırıldı

Furkan Güler 8.06.2018 - 13:12
Valve ekibi bu sefer büyük pot kırdı.

Patlamayı, uçmayı ve sınırsız Hollywood tarzı aksiyonu kontrolümüze veren seri Just Cause'un yeni oyunu duyuruldu. Steam reklamlarında sürpriz bir şekilde oyuncuların karşısına çıkan Just Cause 4, böylelikle daha E3 fuarı başlamadan sızdırılmış oldu. Steam'in yanlışlıkla oyunu sızdırması sebebi ile ortaya çıkan bu durumun bilerek yapıldığı da söyleniyor. Ön sipariş şeklinde reklamı çıkan Just Cause 4'ün böyle duyurulmasının sebebi belki de bir reklam kampanyasıdır.

Just Cause 4 geliyor

Yine de eğer durum tam tersi olursa bu sebepten ötürü Steam yetkililerinin başı derde girebilir. E3 2018 fuarında sunum yapmaya hazırlanan Square Enix'in, Just Cause 4 hakkında yeni görüntüler göstereceği aşikar durumda. Son oyunu ile birlikte aksiyon çıtasını iyice yükselten yapım, yeni oyunda neleri değiştirecek merak ediyoruz.

Tüm bunların yanında oyunun ön sipariş reklamıyla birlikte bu sene içerisinde çıkacağını tahmin edebiliriz. Kendine özel bir kitlesi bulunan Just Cause serisinin satışları her oyununda yükseliyor. Açık dünya tarafında her oyunda oyunun haritasını büyüten geliştiriciler, bu kez ciddi anlamda devasa bir harita ile oyunculara sürpriz yaşatabilir.

Just Cause 4, Steam reklamları üzerinden yanlışlıkla duyuruldu

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2018 02:18
Bunlar cok hizli oyun cikartmaya basladi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2018 16:22
Oğlum bu Avalanche Studios aynı anda kaç oyun geliştiriyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 4, Steam reklamları üzerinden yanlışlıkla duyuruldu
İlginizi Çekebilir