Kılıçlarınızla sevgili olabileceğiniz bir rol yapma oyununa ne dersiniz?

Furkan Güler 8.07.2019 - 15:32
Nasıl yani?

Bağımsız oyun sektörü var olmasaydı muhtemelen AAA oyunların teması çok daha tek düze bir halde olabilirdi. Çoğu zaman AAA oyunlara hikayesi ve temasıyla ilham olan başarılı bağımsız oyunlar, sürpriz başarılara imza atabiliyor. Oynanış mekaniklerinin yanı sıra bağımsız oyunlarda karşılaştığımız güzel fikirler, onlarca saatimizi bağımsız oyunlara harcamamıza neden olabiliyor. Şimdi ise benzer ve ilgi çekici bir fikirle daha karşıyayız. Kitfox Games isimli bağımsız oyun geliştirici stüdyosu, zindan keşfi ve ilişki simülasyonu mekaniklerini bir araya getirmeyi başardı.

Kılıçlarınızla sevgili olabileceğiniz bir rol yapma oyununa ne dersiniz?

Boyfriend Dungeon adını alan yapım, aynı Diablo gibi bir derin tarzda ilerlerken, aynı zamanda size kılıçlarınızla ilişki yaşama imkanı tanıyor. Boyfriend Dungeon'ın diğer ilişki simülasyonu oyunları gibi sapık öğeler içermediğini belirtmeliyim. Tamamen eğlence amaçlı olarak bir araya getirilen bu iki tema, oyunu oldukça esprili bir yapıya sokmuş. Uzun süredir Kickstarter'dan para toplayan oyuna şimdilerde rekor bağışlar gelebiliyor.

Şimdilik çıkış tarihi belli olmayan oyun daha çıkmadan Pax fuarından ve BitSummit etkinliğinden ödül aldı. Oyunu merak ediyorsanız Steam sayfasına göz atmanızı öneriyorum.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 8.07.2019 16:53
tırt tırt oyunları kickstarter a koyup para topluyorlar ondan sonra üstüne birşey koymadan yayınlıyorlar
JosefStone
JosefStone 11.07.2019 17:50
Savunduğunuz oyuna bak ya güldürmeyin kendinize :) tanımadan kimseye de ergen deme benim oyun bilgimi tek yorumdan analiz edecek kadar küçüldün şuan 18:25 , bu oyunları indie firmalar da yapabiliyor ve yaptılar ama kalkıp da işi sermayeye dönüştürmeye çalışmıyorlardı en azından , ben oyuna değil dilenerek oyun geliştirme mantığına karşıyım. Ayrıca evet 16:21 tırt bir oyundan öte durmuyor , tek özelliği visual novel ve rpg öğelerinin harmanlanması olmuş itch.io da 3 dolara satılan oyunlara benziyor savunmak için savunma bari şu oyunları.
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2019 18:25
klasik oyundan anlamayan yerli ergen pc ci yorumu, sen sevmiyorsun diye oyun dandik mi oluyor? git lol oyna sen.
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2019 16:21
Seveni var bu tarz oyunları. Senin zevkine uymuyor ise tırt mı oluyor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2019 02:55
İlginç görünüyor.Iyi işlerlerse iyi olabilir ama bunun benzeri Xeonablade Choicles 2'de vardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kılıçlarınızla sevgili olabileceğiniz bir rol yapma oyununa ne dersiniz?
İlginizi Çekebilir