Killing Floor 2 için yeni ek paket geliyor

Alperen Yüksel Altuğ 2.09.2015 - 02:52
Oyundaki içerik %50 oranında artıyor!
Tripwire Interactive ekibi tarafından geliştirilmeye devam edilen ve Iceberg Interactive tarafından ise yayımcılığı yapılan, henüz erken erişim sürecinde bulunan FPS türündeki Killing Floor 2 için yeni bir ek paket açıklaması yapıldı.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile,  ‘N Detonate isimli olan ücretsiz ek paket, oyun için son ücretsiz ek paket olacağı belirtildi. Gelen ek paket ile, oyun içerisinde bulunan içeriğin %50 oranında artacağının altını çizen ekip, performans sorunlarına da değindi. Nvidia PhysX Flex Teknolojisinin de ekleneceği ek paket ile daha gerçekçi grafikler bizleri bekliyor.

Ayrıca bu ek paket ile: Firebug ve Demolitions isimlerinde ki iki adet yeni perk, Evacuation Point ve Catacombs isimlerinde iki yeni harita, Berserker Skill ağacı için yeni seviyeler, harita ve oyuncu atmak için oy sistemi, yeni başarımlar ve yeni Steam Workshop yani atölye oyundaki yerini almaya hazırlanıyor.

Ek paket duyurusunun yanında ise, geliştirici ekip bir sürprizi daha bizlerle buluşturdu. Yarın yani bu ayın 3'ünde başlayacak olan bir etkinlik ile Killing Floor 2 bir haftalığına ücretsiz olarak oyun severler tarafından test edilebilecek.

Killing Floor 2 için yeni ek paket geliyor
İlginizi Çekebilir