Korku Oyunları Gösterisi İçin Hazır Mısınız?

Basın Bülteni 9.10.2023 - 15:28
Korku Oyunları Yayıncısı DreadXP, Indie Horror Game Showcase (Korku Oyunları Gösterisi) için 19 Ekim canlı yayın tarihini açıkladı

Bağımsız korku yayıncısı ve yapım şirketi DreadXP - önde gelen bağımsız korku oyunu küratörü Hürcan Köse (HorrorVisuals) ve The Media Indie Exchange (The MIX) ortaklığıyla - 19 Ekim 2023'te canlı yayınlanacak olan The Indie Horror Game Showcase'de yer alan bağımsız geliştirici ve yayıncıların korkutucu kadrosunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Vitrin, korku türünde en çok beklenen video oyunlarından bazıları için heyecan verici dünya prömiyeri duyuruları, fragmanlar ve yeni güncellemelerle doludur.

Korku Oyunları Gösterisi

Indie Horror Game Showcase'de sunum yapan stüdyoların kısmi bir listesi şunları içeriyor:

Raw Fury (Post Trauma), Nightdive Studios (System Shock 2: Enhanced Edition), Ysbryd Games (World of Horror), Akupara Games (Sorry We're Closed), Torture Star Video (Sniper Killer), Wired Productions (Gori: Cuddly Carnage), Vincent Adinolfi (Heartworm), Atari, Beautiful Glitch, Black Tabby Games, Disordered Media, Misfit Village, Modus Games, Neon Doctrine, Ziggurat Interactive ve diğerleri.

Korku Oyunları Gösterisi İçin Hazır Mısınız?

Korku Oyunları Gösterisi İçin Hazır Mısınız?

Korku bununla da bitmiyor; DreadXP, Shudder & Cartel'in ikonik korku antolojisi serisi Creepshow'un video oyunu uyarlamasına ilk bakışı The Indie Horror Game Showcase'de sunacak. Creepshow video oyunu, ünlü seriyi 2024 yılında birden fazla platformda interaktif bir formata getirecek ve birkaç ünlü bağımsız video oyunu geliştiricisinin ve oyunun yaratıcı yönetmeni olarak görev yapan The Mortuary Assistant geliştiricisi Brian Clarke'ın (DarkStone Digital) sapkın yeteneklerini içerecek. 

DreadXP, The Indie Horror Game Showcase'de Lovecraftian dating-sim devam oyunu Sucker for Love ile ilgili haberlerden daha da tüyler ürpertici güncellemeler paylaşacak: Date to Die For, kozmik korku RPG'si Dread Delusion'ın son genişlemesinden neler beklenebileceği ve ürkütücü yayıncının dört yeni oyununun tanıtımı. 

İlginizi Çekebilir: Tüm Zamanların En İyi Korku OyunlarıEn iyi mobil korku oyunları (2023): Android ve iOS cihazları

Indie Horror Game Showcase, 19 Ekim 2023 tarihinde, TSİ 10:00 / TSİ 13:00'te canlı yayınlanacak. Youtube ve Twitch üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku Oyunları Gösterisi İçin Hazır Mısınız?
İlginizi Çekebilir