Krafton fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor

Ersin Kılıç 7.08.2022 - 13:34
Krafton oyunun resmi sitesi üzerinden ilk konsept çalışmalarını yayınlayarak yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu.

Adını PUBG oyunları ile duymuş olsak da Krafton firması bildiğiniz gibi farklı projelerle de karşımıza çıkmaya devam ediyor. Firma yaptığı resmi duyuru ile Kore fantastik romanı The Bird The Drinks Tears'ı konu alan yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Oyuna dair ilk konsept görseller yayınlandığı gibi proje için işe alım sürecinin başladığı da belirtildi. Oyunla ilgili yapılan açıklamalar ise şu şekilde;

Krafton yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurdu

Krafton fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor

The Bird That Drinks Tears Kore fantazi türünün öncüsü olarak kabul edilen Yeong-do Lee tarafından yaratılan ve kaleme alınan bir roman dizisidir. Milyonlarca kopya satarak Kore'de en çok satan fantazi yazarlarından biri olan Yeong-do Lee, ayrıntılı dünyalar inşa eden ve onları detaylı karakterlerle dolduran olağanüstü yaratıcı bir yazardır.

2021'de ilk kez açıklandığı gibi KRAFTON, bu romanı hayata geçirmek için Hollywood'un yetenekli  konsept sanatçısı Iain McCaig'le çalışmaya başladı. Bay McCaig, The Avengers, Harry Potter ve Terminator gibi birçok gişe rekorları kıran film serilerindeki işlerinin yanı sıra, Star Wars karakterleri için erken dönem karakter görselleştirmelerinde yer almış, tanınan bir konsept sanatçısıdır. Yaratıcı işleri, bu projenin görsel yönünü belirleyecek. Oyunun resmi internet sitesinin açılışı ile birlikte, önemli roman karakterleri ve yerlerin de olduğu yeni konsept sanat çalışmaları ortaya çıktı. The Bird The Drinks Tears’ın sevenleri, romanın Human, Rekkon, Tokebi ve Nhaga’yı içeren dört farklı karakter ırkının eşsiz uyarlamasını fark edecekler.

KRAFTON mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için, oyunun geliştirilmesine yardımcı olmak adına dünyanın en iyi geliştirici yeteneklerini aktif olarak işe alıyor. Projenin geliştirme ekibine katılmak isteyenler veya The Bird That Drinks Tears oyunu hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler bu adresi ziyaret edebilirler. 

Krafton fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor

Krafton fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2022 22:20
İşin içinde: Kore ,Çin Japon varsa, O oyundan hiçbirşey bekleme .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Krafton fantastik bir oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir