Lara Croft'a yeni ses

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Lara Croft'a yeni ses
Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalara göre, Lara Croft'un yeni oyunu olan Tomb Raider: Legend'da, kendisini Rachel Weisz'in seslendireceği belirtilmiş. Rachel Weisz, Mumya serilerinden de biliniyor. Eidos, bu söylenti üzerine herkese "Yakında" cevabını veriyordu. Şimdi, herşey netlik kazandı. Yeni oyunda Lara Croft Rachel Weisz tarafından değil, Keeley Hawes tarafından seslendirilecek.

Hawes, ünlü drama MI-5'ten de biliniyor ve ayrıca ünlü komedi Tristram Shandy: A Cock and Bull Story ile oldukça ses getirmişti. Tomb Raider: Legend; PC, PS2 ve Xbox'lar için 11 Nisan'dan itibaren piyasalardaki yerini alacak.

Yeni nesil Lara, görsel yönden de geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Yapımcıların bu vaadlerine, birde yayınlanan ekran görüntülerine baktığınızda, bu vaadler pek gerçekçi gelmese de, Angel of Darkness’a nazaran daha gelişmiş olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Zaten kimsenin görsel yönden bir Doom 3 beklediğini sanmıyorum. Elbette, yeni nesil konsollarla birlikte grafiksel standartlarının bir hayli yükselmesi, Tomb Raider: Legend’a pek yaramayacak, ama bir bakıma da eski sisteme sahip Lara Croft severlerin yüzünü güldürmüş olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 01:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lara Croft'a yeni ses
İlginizi Çekebilir