League of Legends'da Yaz Mevsimi heyecanı başlıyor

Ersin Kılıç 31.05.2017 - 17:49
Ülkemizi temsil edecek takım belli olacak?
Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi heyecanı, 3 Haziran’da oynanacak ilk maçlarla sezona merhaba diyecek. Toplam 7 hafta sürecek Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi boyunca; 1907 Fenerbahçe Espor, Çilekler, Dark Passage.BKM Express, Galakticos, Oyunfor.CREW, P3P eSports, BAUSuperMassive eSports ve Team AURORA, Türkiye'nin en iyisi olmak ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek için mücadele edecek.

Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek takımı belirleyecek

Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde 7 hafta sürecek mücadelenin ardından çeyrek ve yarı finalde de başarı elde ederek zirveye yerleşen iki takım, League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonu belirlemek için karşı karşıya gelecek. On binin üzerinde League of Legends ve espor tutkununun aynı çatı altında toplandığı, yüz binlerce seyircinin ekranlarından takip ettiği bu dev espor organizasyonundan galip çıkan taraf Türkiye Şampiyonu unvanının sahibi olacak. Kazanan takım ayrıca bu yıl Çin’de gerçekleştirilecek League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

League of Legends'da Yaz Mevsimi heyecanı başlıyor
Maçlar Twitch, Youtube ve S Sport TV Kanalından Canlı Yayınlanacak

Sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends’ın Twitch (https://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve YouTube (https://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi, pazartesi günleri oynanacak maçların canlı yayınıyla S Sport ekranlarında da yer alacak.

Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2024 10:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 14:56
S sporttan kesın olarak yayınlanacakmı acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2017 22:20
çöp takımlar hangisi olursa olsun,yaklaşık bir 4 senedir uluslararası hiçbir kazanç yok en son darkpassage worldse gitti 3-4 sene oluyor galiba artık takip etmiyorum içleracısı durumları,hep aynı adamları takım dolaşıp sonunda aynı takım finale gidip hiçbirbaşarı elde edemiyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'da Yaz Mevsimi heyecanı başlıyor
İlginizi Çekebilir