MapleStory: Alliance Unbound!

Batuhan Kavruk 17.03.2012 - 22:06
New Leaf City istila altında!
2D oyun ruhumuzu ve heyecanımızı MMO tarzına döken MapleStory, yeni bir update ve gelişmeyle karşımızda. Bu seferki sorun ise uzaylılar! Uzaylı istilasından kaçacak mıyız, yoksa karşı mı koyacağız? Tabii ki de bunu siz belirleyeceksiniz..
Güncellemenin konusu New Leaf City'e saldırı gerçekleştiren uzaylılarla ilgili. Alliance'a katılarak hep beraber uzaylılara karşı amansız bir mücadele vereceğiz bu sefer. Tabii ki yeni değişiklikler ve güncellemelerde oyunun cabası. Update detaylarına https://maplestory.nexon.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.

MapleStory: Alliance Unbound!

Ek olarak, yeni Armor Upgrade'lerinede kulak kabartmak gerek. Uzaylılardan aldığınız materyallerle yaptığınız Gemleri silahlarınıza ekleyebiliyorsunuz. Helios Tower aracılığıyla ulaşabileceğiniz yüksek level isteyen Ellin Forest yeni 2 boss, 30 yeni görev ve daha bir çok güncellemeyle dolup taşmış durumda. Alliance Unbound sadece yüksek level oyuncular için değil, aynı zamanda 15 level üstü oyuncular içinde bir çok destek veriyor. Güncellemeyle gelen yeni görevlere katılıp, daha hızlı level alabiliyorsunuz.

Maple Story'nin bana göre MMO tarihinde özel yeri var. Eğer sizde öyle düşünüyorsanız, kesinlikle bu güncellemeyi kaçırmamalısınız..


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 20:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MapleStory: Alliance Unbound!
İlginizi Çekebilir