Marvel's Spider-Man 3 Sızıntısı Yeni Düşmanı Ortaya Çıkartmış Olabilir

Tunay Şahin 14.03.2024 - 12:44
Marvel's Spider-Man 3, Yeşil Cin'in ilk konsept görünümü ve potansiyel kötü karakter Carnage hakkında sızıntılar ortaya çıktı.

Marvel's Spider-Man serisinin üçüncü oyununa dair heyecan verici sızıntılar ortaya çıktı. Özellikle, serinin yeni bölümünde yer alacak önemli bir kötü karakterin konsept sanatıyla ilgili görseller paylaşıldı. Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel's Spider-Man 3'ün potansiyel ana düşmanı hakkında fikir sahibi olmak için okumaya devam edin ancak, Marvel's Spider-Man 2'yi henüz tamamlamadıysanız, spoiler içerebileceğini göz önünde bulundurun mutlaka.

Marvel's Spider-Man 3 Sızıntısı, Yeşil Cin'e İlk Bakışı Sunuyor

Yeşil Cin, Marvel's Spider-Man 3'te belirgin bir şekilde öne çıkan kötü karakterlerden biri olarak gösteriliyor. Yeni sızdırılan konsept görselde, bu karakterin oyun içindeki tasarımına dair ilk detaylar verilmiş. Ancak, konsept çizimler olduğundan, oyunun son sürümünde bu tasarımın değişebileceğini akılda tutmalı.

Ayrıca, Marvel's Spider-Man 2'de verilen ipuçları, bir sonraki oyunda karşımıza çıkabilecek başka bir kötü karakter olan Carnage hakkında da spekülasyonlara da olanak tanıyor. Norman Osborn ve Doktor Octavius arasındaki son karşılaşma, Yeşil Cin hakkında önemli ipuçları barındırıyor.

Sızdırılan bilgiler arasında, iptal edilen bir proje olan Marvel's Spider-Man: The Great Web hakkında da bazı bilgiler var. Bu projenin, çoklu evren Spider-Man filmlerinden ilham alarak, farklı Spider-Man karakterlerinin oyun içindeki kötüleri birlikte yok etme fikrine dayandığı söyleniyor.

Son olarak, PS5 için piyasaya sürülen Marvel's Spider-Man 2'nin ardından, serinin üçüncü oyunu olan Marvel's Spider-Man 3, oyunculara sunulacak. İlk iki oyunun PS4 için de mevcut olduğunu hatırlatmak gerekir. Marvel's Spider-Man 3 ile ilgili daha fazla detay ve özellik ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2024 20:54
Marvel's Spider man 2 ps4 için çıktı da sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man 3 Sızıntısı
İlginizi Çekebilir