Metal Gear Online 2, hayranları tarafından kurtarıldı

Mehmet Atilla Turan 28.07.2017 - 13:06
Playstation 3'ünüzü satmadıysanız, sizi arenaya tekrar bekleriz
Playstation 3'ün piyasa sürülmesi ile, Sony'e ait özel oyunlara neredeyse gün doğmuştu. Konsolun getirdiği en önemli özelliklerden birisi ise, çevrimiçi oyuncu modların yayınlaşmasıydı. 2010'ların başında popülerleşen çevrimiçi oyuncu modları, o sıralar piyasada olan her oyunu etkilemişti. Şüphesiz bunlardan birisi ise Metal Gear serisiydi. Playstation 3 platformunda bulunan Metal Gear Online, serinin hayranlarını bir hayli sevindirmiş ve Konami'ye eğlenceli vakit sundukları için teşekkürlerini iletmişlerdi

Fakat gel zaman git zaman, Konami'nin Metal Gear serisine karşı ilgisi azaldı ve Hideo Kojima ile aralarında geçen sorunlardan dolayı çoğu projeyi iptal etmek zorunda kalmışlardı. Aralarında Metal Gear Online'ın da bulunduğu popüler yapımların desteği, hem Playstion 3'ün eski jenerasyonda kalması hem de Konami'nin sert davranışları yüzünden bırakılmıştı.

Tabii bu zamanları hatırlamak ve tekrar yaşamak isteyen bir grup Metal Gear hayranı, Playstation 3'teki Metal Gear Online'ın kapılarını tekrar açtı. Sunucuların aktif edilmesiyle beraber, yaklaşık 500 kişinin oyuna girdi ve tekrardan yapımı ne kadar umursadıklarını gösterdiler.


Eğer siz de Playstation 3'te tekrar MGO oynamak istiyor veya merak ediyorsanız, resmi sitelerinden nasıl oynanacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 17:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Citarn
Citarn 29.07.2017 09:10
Çok iyi bir çalışma olmuş,kapatıldığı için üzülüyordum.Emektarı kullanmak için bir sebebim de çıktı ayrıca.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2017 21:18
Sonra da diyorlar ki Kojima'yı ilah yaptınız senin beynin yoksa biz ne yapalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Online 2, hayranları tarafından kurtarıldı
İlginizi Çekebilir