Metal Gear Solid de PSP2'de

Murat Halilbeyoğlu 27.01.2011 - 11:49
Hideo Kojima sahne aldı ve...
PSP2'nin konferansı biteli daha neredeyse bir saat olmasına rağmen konferansta gerek duyurulan gerekse tanıtımı yapılan oyunlar yavaş yavaş detaylı açıklanmaya başlıyor. Activision'ın PSP2 için Call of Duty haberinden sonra şimdi de konferansta görselleri verilen MGS oyunu ile ilgili detaylar yayınlanmaya başladı.

Konferansta sahneye çıkan Hideo Kojima öncelikle PSP2 ile ilgili duyduğu heyecanı anlattı ayrıca bunun PSP2 için yapılan prototip bir Metal Gear Solid 4'ü tanıttı.


Metal Gear Solid de PSP2'de
Video şu an için internet üzerinde yayında değil ancak görüntülerdeki detayları açıklamak gerekirse; Snake'in karakter modellemesinin gerçekten şaşırtıcı olduğu söyleniyor. Hatta PS3'te gördüğümüz Snake'den daha detaylı ve gerçekçi göründüğü belirtiliyor.

Gümüş renkli saçlarının detayları inanılmaz derece. Yüz mimikleri ve ifadeler en üst düzeyde. Görüntülerde ayrıca Otocon'da bulunuyor ve onun modelleme detayları da muhteşem. Ancak çevre görüntüleri bu noktada biraz daha düşük seviyede.

Ancak genel olarak NPG'nin yapabilecekleri gerçekten çok üst düzey gözüküyor. Oyunun daha detaylı bilgileri E3 2011'de öğreneceğiz.

Oyunun görselleri ve videoları çıkar çıkmaz sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 00:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid de PSP2'de
İlginizi Çekebilir