Midde Earth: Shadow of War bu hafta sonu için Steam'da bedava

Hürkan Çalışkan 18.05.2018 - 13:35
Yüzüklerin Efendisi hayranlarını sevindirecek haber.

Monolith Productions tarafından geliştirilip, Warner Bros tarafından yayınlanan Middle Earth: Shadow of War, Steam platformunda bu hafta sonu için ücretsiz oluyor.

Yüzüklerin Efendisi dünyasına yolculuk edin

Middle Earth: Shadow of War, Orta Dünya’nın orijinal hikayesini devam ettiren açık dünya RPG’si, Middle Earth: Shadow of Mordor, Lord of the Rings ve Hobbit olayları arasında geçiyor. Shadow of War ile oyuncular, yeni kahraman ve kötülerle dolu, daha kişisel ve geniş bir dünyaya, yeni bölgelere, daha fazla karaktere ve daha henüz anlatılmamış hikayeleri olan yeni karakterlerin olduğu bir evrene giriş yapıyor. 

Middle Earth: Shadow of War oyunu, yeni ve gelişmiş yakın dövüş sistemi, gizli ve çeşitli savaş seçenekleri, genişletilmiş yetenekler ve yeni bir Güç Yüzüğü ile birlikte geliyor. Oyuncular, oyun içerisinde tanıdık müttefiklerle karşılaşırken aynı zamanda Shelob ve Gollum gibi ikonik karakterlere ve doğanın gizemli ruhuna Carnan’a tanıklık edecekler. Bunların yanı sıra Orklar, Olog-hai, kadim Balrog Tar Goroth ve karanlık Lord Sauron gibi ölümcül düşmanlarla mücadele edecek.

Ayrıca oyunu Steam üzerinde ücretsiz olduğu süre içerisinde satın almak isterseniz % 50'lik indirim söz konusu oluyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 00:40
Lotr hayranı olarak sevinmedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Middle Earth: Shadow of War bu hafta sonu ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir