Mighty No. 9, yine ertelendi.

İsmet Ergül 26.01.2016 - 10:05
Delay No. 9
Keiji Inafune'nin Kickstarter üzerinden bağış toplayarak geliştirdiği Mighty No. 9, Mega Man'in varisi olmak üzere başlanılan bir projeydi. Aslen 2015'in sonunda çıkması beklenilen Mighty No. 9, Şubat'ın ilk haftasına ertelenmişti. Bu sefer, aldığımız yeni bir habere göre Mighty No. 9, yine ertelenmiş ve oyunun çıkış tarihi 2016'nın güz dönemine alınmış

Mighty No. 9, yine ertelendi.
Oyun bulma ve karşılaşmalardaki hatalardan dolayı oyunun çıkış tarihini ileri bir tarihe aldığını belirten Inafune, serinin hayranlarından ve destekçilerinden özür diliyor. Hayranlarına hatasız bir oyun deneyimini sunmak istediğini belirten Inafune, kalan son bir haftada içinde hataların giderilemeyeceğini söylerken, çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğinin altını çiziyor.

Bu hataların en büyük sebeplerinden biri olarak, oyunun birçok platform için geliştirilmesi gösteriliyor. Dolayısı ile her platformda ayrı ayrı hataların giderilmesi için çalışan Inafune, hayranlarından biraz daha sabırlı olmasını istiyor. Inafune her ne kadar bizden sabırlı olmamızı istese de, geçtiğimiz Kasım ayında oyunun bir daha ertelenmeyeceğinin sözünü vermişti.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mighty No. 9, yine ertelendi.
İlginizi Çekebilir