Minecraft'ı tahtından eden oyun en sonunda PUBG olmuş durumda

Furkan Güler 9.01.2018 - 14:15
Kral değişti.

Geride bıraktığımız senelerde Minecraft'ın sahibi olduğu en çok satan PC oyunu ünvanı artık Playerunknown's Battlegrounds'a ait durumda. PUBG Corp.'un Battle Royale oyunu böylelikle uzun yıllarca zor kırılacak bir rekorun altına daha imzasını atmış durumda. Steamspy'ın verilerine göre Playerunknown's Battlegrounds, bugün itibari ile 27.8 milyon satış rakamını geride bıraktı. Minecraft'ın satış rakamı ise 27.6 milyon civarında seyrediyor. Yani şu anda iki oyunun tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar Minecraft'ın sonradan Playerunknown's Battlegrounds'u geçme ihtimali olsa da, PUBG'yi için Minecraft'ı geçen ilk oyun olarak tanımlayabiliriz.

Minecraft, PUBG'nin karşısında kaybetti

1.0 güncellemesi ile birlikte tam sürüme geçen oyun, güncellemeden sonra oyuncu sayısını oldukça yükseltti. Aktif olarak 3 milyon kişinin oynadığı oyunun yeni gelen çöl haritası Miramar, oldukça seviliyor. Erangel haritasından farklı olarak oyuncuları daha değişik stratejilere iten Miramar, kısman Erangel'den daha küçük olsa da geniş arazileri yüzünden oyunculara daha zorlu şartlar sunuyor.

Sona geldiğimizde ilk olarak Diablo'nun, sonra Sims'in, sonrasında ise Minecraft'ın elinde bulundurduğu en çok satan PC oyunu ünvanı bu kes Playerunknown's Battlegrounds'a geçti. Bakalım ilerleyen yıllarda bu ünvan hangi oyuna

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 12:23
Minecraft GEÇİLMEZ PUBG BİZİ GEÇTİYSE BİZ DE ONU GEÇERİZ BİZ 2009 DAN BERİ VARIZ VE HALA OLACAĞIZ
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 14:51
mk puanı 71 olan oyun :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft'ı tahtından eden oyun PUBG oldu
İlginizi Çekebilir