MMO severler, pamuk eller yine cebe...

Can Arabacı 14.01.2014 - 15:06
Bu sefer "çok daha farklı" bir tecrübe yaşamak için
EverQuest, Star Wars: Galaxies, Vanguard gibi oyunlarda çalışmış oldukça tecrübeli bir ekibi bir araya getiren Visionary Realms, yeni MMO'ları Pantheon: Rise of the Fallen'ın Kickstarter sayfasını yayına soktu. Önünde 39 günü ve toplaması gereken 800,000 $'lık bütçesi olan Pantheon daha şimdiden bunun 40,000 $'ını toplamış durumda.

Peki neden etraf zaten tonla MMO'yla doluyken Pantheon: Rise of the Fallen'a para veresiniz? Yapımcıların iddialarına göre Pantheon çoğu konuda benzerlerinden ayrılan bir oyun. Takım oyunu ve planlamanın başarıya ulaşmanın esaslarından olduğunu söyleyen yapımcılar, özellikle oyunun dövüş sisteminin diğer MMO'lardan çok daha üstün olduğu konusunda iddialılar. Buna göre aktif bir şekilde üzerinize gelen her saldırıyı bloklayıp karşı atağa çevirebilir ya da basitçe savuşturabileceksiniz. Dahası özel karakter gelişim sistemi sayesinde öldürdüğümüz düşmanlardan sadece tecrübe değil, onların yeteneklerini de alabileceğimiz söyleniyor.

Pantheon: Rise of the Fallen ilginizi çektiyse aşağıdaki videoya da bir göz atmak ve oyunu bizzat yapımcılarının ağzından dinlemek isteyebilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MMO severler, pamuk eller yine cebe...
İlginizi Çekebilir