Mr. Robot'un mobil oyunu yayınlandı

Onur Güner 18.08.2016 - 11:55
Mr. Robot olmaya hazır mısınız?
Uzun süredir internette dolaşan söylentiler sonunda doğru çıktı. Telltale Games, mobil platformları için Mr. Robot oyununu yayınladı.

Sam Esmail'in senaryosunu yazdığı, Rami Malek ve Christian Slater'ın başrollerini paylaştığı ve USA Network kanalında ilk yayınlandığı günden beri büyük beğeni toplayan Mr. Robot, kısa sürede kendisine has kitle oluşturmayı başarmıştı. Dizinin bu başarısından sonrada kulaktan kulağa bir dedikodu dolanmaya başladı. Dedikodulara göre Games of Thrones, The Walking Dead ve Batman gibi oyunlardan tanıdığımız Telltale Games, dizinin yeni oyunu üzerinde çalışıyordu. Nihayet şirket bu söylentileri doğruladı ve dizinin mobil oyununu yayınladı.

Mr. Robot'un mobil oyunu yayınlandı
IOS ve Android için yayınlanan oyunda göze çarpan en büyük etken ise, oynanış olarak diziye bağlı kalması. App Store'da 7,99 TL fiyat etiketiyle çıkan oyun, Google Play Store'de 8,79 TL fiyatıyla çıkışını gerçekleştirdi.

Mr. Robot'un mobil oyunu yayınlandı
Özellikle Fsociety ve E-Corp şirketinin öne çıktığı oyun için kısa sürede olumlu yorumlar yapıldı. Ancak aradaki fiyat farkından dolayı bazı eleştirisel yorumlar alan Telltale Games, hemen bu eleştirilere cevap verdi. Bu fiyat aralığının vergilere bağlı olduğunu söyleyen şirket, kendi kazançlarının IOS ve Android için eşit olduğunu söyledi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2016 18:17
dizinin mantığıyla yola çıkarsak ücretli bir oyun piyasaya sürmeleri tezatlık oluşturmuş neyse aksini bekleyemezdik zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2016 16:07
Oyun hakkında bilgi vermemişsiniz , ingilizce gameplay merak edenler şunu izleyebilir . https://youtu.be/_Y955bOLhgg
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mr. Robot'un mobil oyunu yayınlandı
İlginizi Çekebilir