MSI ve Ubisoft'tan İş Birliği

Basın Bülteni 4.03.2024 - 18:38
MSI ve Ubisoft, seçili MSI ürünlerini satın alan oyunculara ücretsiz Skull and Bones oyunu sunuyor. Yenilikçi donanımlar ve sınırlı süreli teklif hakkında daha fazla bilgi edinin.

MSI, oyun donanımları konusunda önde gelen bir marka olarak, Ubisoft, saygın bir oyun yayıncısı ile yenilenen iş birliğini duyurmaktan heyecan duyuyor. MSI ve Ubisoft, oyunculara merakla beklenen Skull and Bones oyununda eşsiz bir deneyim sunmak için güçlerini birleştiriyor.

MSI ve Ubisoft'tan İş Birliği: MSI Ürün Alımlarında Ücretsiz Skull and Bones Fırsatı

Skull and Bones, oyuncuları heyecan verici bir deniz yolculuğuna çıkaran, etkileyici bir kooperatif korsan açık dünya aksiyon-RPG deneyimi sunuyor. Tehlikeli denizlerde yelken açın, epik gemi savaşlarına katılın ve kaderinizde yazılı olan efsanevi korsan olun. Her dalgada tetikte olun, çünkü açık dünya tehlikeler ve fırsatlarla dolu. Denizlerin hükümdarı olmaya hazır mısınız?

MSI ve Ubisoft'tan İş Birliği: MSI Ürün Alımlarında Ücretsiz Skull and Bones Fırsatı

MSI'ın ileri teknolojileri ile özel yolculuğunuza başlayın! Seçili MSI ürünlerini satın alarak Skull and Bones oyununa ücretsiz sahip olun. MSI'ın son teknoloji anakartları, PC kasaları, güç kaynakları, sıvı soğutucular ve grafik kartları ile oyun donanımınızı yükseltin ve Skull and Bones'un heyecan verici dünyasına dalın.

Z790 MAX Serisi Anakart - Oyunun Gücünü Serbest Bırakın

Oyuncular için en iyi performansı sunmak üzere tasarlanan Z790 MAX serisi anakartlar, daha verimli bilgi işlem için Intel® Core™ 14. nesil işlemcilerle donatılmıştır. En son Wi-Fi 7 ile Z790 MAX serisi anakartlar, Wi-Fi 6E'ye kıyasla iki kat kablosuz ağ hızı sağlar. Teorik hızları 5.8 Gbps'ye çıkarabilir ve bant genişliğini 160 MHz'den 320 MHz'ye çiftler, bu da cihazların farklı kablosuz kanallarda aynı anda veri gönderip almasını herhangi bir darboğaz olmadan sağlar.

MPG GUNGNIR 300 Serisi Kasa - Sürekli Değişen Dünyadaki İhtiyaçları Karşılayın

AIO sıvı soğutucunun çift 360mm radyatörünü veya 12 x 120mm'ye kadar fanı destekler, olağanüstü soğutma performansı sunar. Kayar HDD kafes montajı, yatay/dikey itme mandalları PCIE braketi ve NVIDIA® GeForce RTX™ 40 serisi grafik kartlarını acommodate etmek için 90 derece dönebilen alet gerektirmeyen çok yönlü grafik kartı standı dahil olmak üzere birkaç patentli tasarımı içerir.

MEG Ai1300P PCIE5 - Güçle Dolu

Dünyanın ATX 3.0 ve PCIe 5.0 için tamamen hazır olan ilk güç kaynağı birimi olan MEG Ai1300P PCIE5, 2x toplam güç artışı ve 3x GPU güç artışını destekleyebilir.

MSI MAG CORELIQUID E Serisi Sıvı Soğutucu - Soğutma Gücünü Serbest Bırakın

Su kanalı ile su bloğunun bakır tabanı arasındaki temas alanını genişleterek, MAG CORELIQUID E Serisi, CPU'dan ısı dağılımını en üst düzeye çıkarır ve termal performansı iyileştirir. Bu arada, mikro-kanal yüksekliğini artırarak su soğutma sisteminin verimliliğini iyileştirir.

MSI GeForce RTX™ 40 SUPER Serisi Grafik Kartları – AI Destekli Oyun Hazır.

GeForce RTX™ 40 SUPER serisi grafik kartları, en son AI destekli NVIDIA DLSS Süper Çözünürlük, Ray tracing ve NVIDIA Reflex özelliklerine sahiptir. Gelişmiş soğutma sistemleri ve yüksek performanslı devre kartı tasarımı ile oyun maceranızı yükseltin, yoğun oyun sırasında bölgede kalmanızı sağlayacak güçlü soğutma verimliliği sunar.

Şimdi bu özel teklifi yakalayın!

16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında, belirli MSI ürünlerini satın alarak Skull and Bones için ücretsiz bir oyun kodu edinme fırsatını kaçırmayın.

MSI'ın son teknoloji donanımları ile özel yolculuğunuza hemen başlayın! Kod talep süreci basit ve MSI'ın resmi web sitesinde tamamlanabilir.

Daha fazla bilgi için: https://www.msi.com/promotion/skull-and-bones

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MSI ve Ubisoft'tan İş Birliği
İlginizi Çekebilir