Muvit yedek bataryalı kılıf

Hasan Uğur Nayır 20.02.2012 - 18:00
iPhone'nunuz şarjsız kalmasın
iPhone 4 ve 4S’in en büyük sorunu pil. Akşamdan şarj ettiğiniz pil, bir sonraki gün bakmışsınız yarıdan daha azına düşmüş olabiliyor. Tabii ki bunda 3G’nin aktif olması, kullanılan uygulamalar ve daha birçok etken var. Özellikle 3G şarjın kendisinden yedikçe yiyor. Şu anda üçüncü beta aşamasında seyreden iOS 5.1’de 3G’yi açıp, kapama seçeneği gelecek. Bu yüzden birçok kullanıcı 5.1’i bekliyor. Şarjı ve telefonu biraz daha uzun süreli kullanmak için işimize çok yarayacak bir çözüm Muvit’ten geldi. Kendinden bataryalı olan kılıf işimizi görecek.

İnce ve şık görünüm

iPhone 4/4S uyumlu Muvit’in kılıfı rengi ve ince yapısı ile dikkat çekiyor. iPhone’u içine koyduğunuzda telefonu sarıyor ve görünüm olarak hoş bir sunum yapıyor. Güç düğmesini, ses açma kapatma düğmesini kaplıyor. Bu açıdan iyi olmuş. Kalın olmadığı için tuttuğunuzda, elinize rahatsızlık vermiyor. İki parçadan oluşan kılıfın ana parçasında bizi asıl ilgilendiren ve ürünün öne çıkan özelliği olan batarya yer alıyor. 1400 mAh lityum-ion pil ile gelen kılıf, iPhone’u şarj edebiliyor ve yedek pil görevini görüyor. Bu açıdan genel olarak başarılı. Mesela çok önemli bir belgenizi mail ile göndermeniz gerekiyor veya başka bir iş yapacaksınız. Ama o an içinde halletmeniz gerekli, bir bakmışsınız iPhone şarj yüzüne alarm veriyor. İşte bu noktada sizin yardımınıza Muvit kılıf yetişiyor.

Muvit yedek bataryalı kılıf
Kılıf 3G bağlantısında 5 saat, konuşma süresinde de 5 saatlik ekstra zaman sunuyor. 240 saate kadar ek bekleme süresine sahip. Kılıfla birlikte gelen USB kablo ile telefonu şarj edebilir ve bilgisayara bağlayabilirsiniz. Kılıf üstünde telefonu şarj etmek için açma kapama düğmesi var. Bu düğme yanında da dört adet led ışık yer alıyor. Bu ışıklar gücün seviyesini gösteriyor. Kılıfın diğer bir özelliği ise arkadaki aparatı ile stant şekline girebilmesi. Telefonu yan yatırarak çok rahat bir şekilde video izleyebilirsiniz.

Son yorum

Genel olarak başarılı olan Muvit’in kılıfı iPhone ile daha fazla görüşme ve daha uzun kullanma imkanı sunuyor. Bu açıdan başarılı olmasına rağmen bataryalı olmasından dolayı ağır. Cebinize koyduğunuzda ağırlık yapabiliyor ki, ben bu durumdan dolayı biraz rahatsız oldum. Bu yüzden belki herkesin tercihi olmayabilir. Ama sağladığı imkanı ile özellikle telefonu yoğun kullanan ve gün içinde şarja ihtiyaç duyan kullanıcılar için iyi bir çözüm.

Fiyat: 110.08 TL + KDV (www.elmasepeti.com)
Puan: 8/10

Artılar
-Daha uzun süre kullanım
-İnce ve şık tasarım
-Şarja ihtiyaç duyanlar için iyi bir çözüm ortağı

Eksiler
-Yedek bataryasından dolayı ağır olduğundan herkes tercih etmeyebilir
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Muvit yedek bataryalı kılıf
İlginizi Çekebilir