NetEase, Marvel Rivals Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Tunay Şahin 27.03.2024 - 16:11
NetEase Games, Marvel evrenine dayalı yeni bir AAA shooter oyunu Marvel Rivals'ı geliştiriyor. 2024'te çıkması beklenen oyun, çoklu oyuncu desteği sunacak.

NetEase Games'in Marvel evrenine dayanan ve "Marvel Rivals" adı verilen yeni bir AAA shooter video oyunu geliştirdiği açıklandı. Bu oyun, hem mobil hem de konsol ve PC platformları için tasarlanıyor ve 2024 yılında oyuncularla buluşması bekleniyor. Twitter/X kullanıcısı Kurakasis'in paylaşımına göre, bu oyun Marvel karakterlerinin yer aldığı birinci şahıs nişancı türünde olacak.

Marvel Rivals'ın Oyun Dinamikleri ve Geliştirme Süreci

Thestreamr'ın raporuna göre, Marvel Rivals, Overwatch benzeri bir yapıda ancak Marvel karakterleriyle zenginleştirilmiş 6'ya 6 çok oyunculu bir oyun olarak tasarlanmış. Ancak, oyunun aslında bir üçüncü şahıs nişancı oyunu olduğu iddia ediliyor ve oyunun resmi adı henüz netleşmiş değil. NetEase'in geçmiş projeleri dikkate alındığında, oyunun ilk olarak PC'de yayınlanması ve daha sonra konsol ve mobil versiyonlarının çıkması bekleniyor.

Marvel Rivals'ın Oyun Dinamikleri ve Geliştirme Süreci

Eğer Marvel Rivals başarılı olursa, popüler bir canlı hizmet oyunu olma potansiyeline sahip. Ancak, nasıl bir deneyim sunacağını görmek için oyunun resmi olarak duyurulup, oynanabilir hale gelmesini beklememiz gerekiyor. NetEase'in daha önceki Marvel IP'sine dayanan canlı hizmet oyunu "Marvel Super War"ın başarısından yola çıkarak, Marvel Rivals'ın da benzer bir ilgi görmesi olası görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
NetEase, Marvel Rivals Oyunu Üzerinde Çalışıyor
İlginizi Çekebilir