Neverwinter'da bir kez daha tarafımızı seçiyoruz!

Can Arabacı 11.03.2014 - 09:42
Ten-Town halkının yanında mı olacaksınız, Arcane Brotherhood'dan yana mı?
Neverwinter'ın üçüncü ücretsiz modülü Curse of Icewind Dale'le ilgili her gün yeni bir şey öğreniyoruz adeta. Bugün öğrendiklerimiz ise bölgede baş gösteren gizemli bir madde olan "Siyah Buz" ve bu maddenin peşinden koşan iki fraksiyon: Ten-Town halkı ve Arcane Brotherhood.

Neverwinter'da bir kez daha tarafımızı seçiyoruz!
Siyah Buz bütün tehlikelerine rağmen o kadar kudretli ve değerli bir madde ki, iki fraksiyon da bu maddeyi diğerinden daha efektif bir şekilde toplayabilmek için bünyelerine yeni üyeler almaktan kaçınmıyor. Biz de tam olarak bu noktada devreye giriyoruz! İstediğimiz tarafa bağlılığımızı ilan ettikten sonra muhtemelen Gauntlgrym'dekine benzer bir mekanikle seçtiğimiz taraf için PvP alanlarında savaşmaya başlıyoruz. Ancak Gauntlgrym'dekinden farklı olarak lonca bazında değil de bireysel olarak seçim yaptığımız için istediğimizde bağlılığımızı diğer tarafa satma şansına da sahibiz.

Ten-Town halkının liderliğini Bowen Brant, Arcane Brotherhood'unkini ise Anara the Cerulean yapıyor olacak ve seçtiğimiz tarafa göre görevlerimizi bu NPC'lerden alıyor olacağız. Kendi görevlerimizi tamamlamaya çalışırken de bizimkiyle çakışan başka amaçlara sahip diğer oyuncularla sık sık yollarımız kesişecek. Yapımcılar buradan oldukça sağlam bir PvP malzemesi çıkacağını düşünmüş olacak ki, ben de bu fikre tamamen katılıyorum. Son gelen yamayla oyunun orijinal haline göre çok daha net bir PvP yolu çizen Neverwinter, bu sayede hem PvP, hem de PvE'ye gereken özeni verecek gibi gözüküyor. Başarılı oldukça ucunda sizi bekleyen ödüller de cabası tabii...

Modül henüz çıkmamış olsa da sizin gönlünüz hangi taraftan yana? Ten-Town halkının yanında olmayı mı planlıyorsunuz, yoksa Arcane Brotherhood'dan yana olmayı mı?

Neverwinter'da bir kez daha tarafımızı seçiyoruz!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neverwinter'da bir kez daha tarafımızı seçiyoruz!
İlginizi Çekebilir