Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video daha yayınlandı

Furkan Güler 4.01.2018 - 11:04
Oyun oldukça güzel duruyor.

Ni No Kuni ile birlikte oyuncuları uçsuz bucaksız bir maceraya götüren Level - 5 stüdyosu ve Bandai Namco, ikinci oyun için 25 dakika uzunluğunda yeni bir video daha yayınlandı. Anime dünyasının en ünlü stüdyosu olan Studio Ghibli ile birlikte ortak çalışan geliştiriciler, bu sefer ilk oyunun eksiklerini kapatacağa benziyor. Oyunun strateji yönüne dikkat çeken videoda Evan ve ekibinin tehlikeli anlarda neler yapabileceğini görüyoruz. Bandai Namco sayesinde geliştirilen oyunun ikinci halkasında yeni kombat dinamikleri ile karşılaşacağız. Tamamen yeni bir karakter üzerine odaklanacak olan Ni No Kuni II: Revenant Kingdom'da yine Hayao Miyazaki etkilerini bu sefer daha fazla göreceğiz.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için 25 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaşıldı

İki kez ertelenen yapım, 23 Mart 2018 tarihinde piyasaya sürülecek. Ertelenme sebebi olarak oyunun uzayan geliştirme sürecini gösteren yapımcılar, oyuncuları memnun etmek için sıkı bir şekilde çalışıyorlar. Kendine has çizimleri ve grafik tarzı ile diğer oyunlardan daha farklı bir köşede duran Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, PlayStation 4 platformunun yanında PC platformu için de çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 4.01.2018 13:48
oyun sanki ilk oyun gibi beni çekmeyecek.herkeze hitap etsin diye yapılmış.(bu kesinlikle kötü bir şey değil)ve hitap etmesi için bayağı abanılıp ilk oyundaki oynanış derinliği sanki olmayacakmış gibi.dünyasını tam olarak göremedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir