NieR: Automata satış rakamı 6,5 milyona dayanmış

Alparslan Gürlek 29.06.2022 - 13:54
Çıkışının 5. yılında NieR: Automata toplamda 6,5 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmış. Hack-and-Slash türündeki oyunun başarısı artıyor.

İnsanlığı yok etmeye çalışan insan yapımı androidleri kesip biçtiğimiz NieR: Automata toplamda 6,5 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmış durumda. PlatinumGames tarafından geliştirilen, Square Enix tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen yapım başarısını sürdürmeye devam ediyor.

NieR: Automata 6,5 milyon satış rakamına ulaştı

Gerek özgün dövüş mekanikleriyle gerekse eğlenceli yapısıyla iyi bir hack-and-slash örneği olan NieR: Automata satış rakamı, hem geliştiricisini hem de yayıncısı Square Enix'i mutlu etmeye devam ediyor. İçerisinde çok fazla son bulunduran yapım, seçimlerin ağırlığı ve dövüş sisteminin hızı, RPG ve hack-and-slash türlerinin en uyumlu şekilde işlendiği oyunlardan biri.

NieR: Automata satış rakamı 6,5 milyona dayanmış

Geçtiğimiz gün Nintendo Switch için de duyurulan yapım hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Ayrıca oyunun Switch sürümü, haberimizde de belirttiğimiz gibi Nintendo Switch'e özel yeni kostümlerle gelecek.

Açıkçası Nier: Automata satış rakamı hiç sürpriz değil. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene oyun Xbox Game Pass'e dahil olmuştu ve şimdi de Nintendo Switch oyuncularının huzuruna çıkıyor. Bu kadar farklı platformlara yayılan oyunun temeli, yapısı da sağlam olunca, oyuncuların ilgisini çekmesi çok normal. Steam versiyonu bile çıktıktan 4 yıl sonra nihayet beklenen büyük güncellemesini almıştı. Oyunun her koldan oyunculara sarılmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 15:07
Dünya oyun oynuyorsa neir ne yapsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
NieR: Automata satış rakamı 6,5 milyona dayanmış
İlginizi Çekebilir