Nintendo Direct Duyuruları (23/06/23)

Ersin Kılıç 23.06.2023 - 01:51
Super Mario Bros. Wonder ile birlikte WarioWare: Move It!, Detective Pikachu Returns, Batman: Arkham Trilogy gibi yapımlar Nintendo Switch için duyuruldu.

En son Nintendo Direct video sunumunda Nintendo, bu yıl ve sonrasında Nintendo Switch'e gelen, aralarında Mario ve arkadaşlarının yer aldığı bir dizi yeni oyun ve içeriğin yanı sıra Nintendo'nun geliştirme ve yayıncı ortaklarından oyunlar da dahil olmak üzere çok çeşitli yeni oyunları açıkladı.

Nintendo Direct Duyuruları 

Duyurulan oyunlardan bazıları arasında, Mario eğlencesinin bir sonraki evrimi ve Super Mario Bros. serisinin 10 yılı aşkın bir süredir ilk yeni oyunu olan ve 20 Ekim 2023'te piyasaya sürülecek olan Super Mario Bros. Wonder; 17 Kasım'da yeni grafiklerle geri dönecek olan Super Mario serisinin ilk RPG'si olan Super Mario RPG,; orijinal olarak Nintendo 3DS'de piyasaya sürülen ve 2024'te piyasaya sürülecek olan Luigi's Mansion 2'nin görsel olarak geliştirilmiş bir versiyonu; ve Princess Peach'in yer aldığı 2024'te Nintendo Switch'e çıkacak olan yeni bir oyun tanıtıldı.

Ayrıca taktiksel macera oyunu olan Mario + Rabbids Sparks of Hope: The Last Spark Hunter’ın ikinci DLC’si duyuruldu. Petey Piranha, Wiggler ve Kamek karakterlerinin yer aldığı the Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass’ın 5.sezonu tanıtıldı.

Nintendo Direct Duyuruları

Nintendo ayrıca, 6 Ekim'de piyasaya sürülecek olan, çözülmesi gereken vakalar ve bol miktarda kahve içeren sinematik bir macera oyunu olan Detective Pikachu Returns'ü tanıttı; Yıldırım hızında mikro oyunları tamamlamak için vücudunuzu hareket ettirmeniz gereken WarioWare serisinin yeni bölümü WarioWare: Move It!, 3 Kasım'da piyasaya sürülecek ; 21 Temmuz'da piyasaya sürülecek Pikmin 4 hakkında yeni bilgiler gösterildi.

Daha da fazla Pikmin eğlencesi için, 29 Haziran'da Nintendo eShop'ta mevcut olan Pikmin 4'ün bir demosunun yanı sıra Nintendo Switch için orijinal Pikmin 1 ve Pikmin 2 oyunlarının Nintendo eShop'ta satışa sunulacak olan HD sürümleri de duyuruldu.

Buna ek olarak sunumda, Nintendo'nun küresel yayıncılık ve geliştirme ortaklarından birçok oyun öne çıkarıldı: Batman: Arkham Trilogy, Gotham City'nin nihai koruyucusunun oynadığı bir aksiyon-macera oyunları koleksiyonu; Hayallerinizdeki pastoral hayatı yarattığınız çok oyunculu, rahat bir macera simülasyonu olan Palia; İkonik bir düşmanın bakış açısından anlatılan destansı bir yolculuk olan DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince; ve Phantom Thieves'in hikayesinde heyecan verici yeni bir macera olan Persona 5 Tactica.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2023 23:23
Oooo Mario konsoluna daha fazla Mariolar duyurulmuş. Aaa biraz Pokemon biraz da diğerleri işte. Süper!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 11:26
duyurulsa ne olacak store da indirim yok mağazalarındaki oyunlar dünya para
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2023 17:35
11.26 indirim yapmak zorunda değiller ki.
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 12:46
sana pahalı, birim bazlı fiyatlar normal. O kalite ve exc.lara o fiyatlar normal. Ps ve Xbox 2 tane özel oyunu zor yapıp abarta abarta satarken Nintendo konsolun 6.,7.yılında hala pata küte oyun yağdırıyor, umarım Switch2 duyurusu da biraz geç gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Direct Duyuruları
İlginizi Çekebilir