Nintendo Direct Etkinliği Haziran 2024'te

Tunay Şahin 7.05.2024 - 15:16
Nintendo, Haziran 2024'te yeni Nintendo Direct etkinliği düzenleyeceğini doğruladı. Nintendo Switch 2'nin bu etkinlikte gösterilmeyeceği onaylandı.

Nintendo'nun başkanı Shuntaro Furukawa, Haziran 2024'te bir Nintendo Direct etkinliğinin düzenleneceğini resmi olarak doğruladı. Bu etkinlik, "2024'ün ikinci yarısı" için Nintendo Switch platformuna gelecek yeni oyunlar serisini tanıtacak. Ancak, Furukawa'nın belirttiğine göre bu etkinlik, uzun süredir beklenen Nintendo Switch'in halefi Switch 2 hakkında herhangi bir bilgi içermeyecek.

Nintendo Direct Etkinliği Haziran 2024'te İçin Onaylandı

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, Furukawa, "Ben Nintendo Başkanı Furukawa. Mart 2015'te Nintendo Switch'in varlığını duyurmamızdan bu yana dokuz yıl sonra ilk kez bu mali yıl içinde Switch'in halefini duyuracağız," dedi ve ekledi: "Ayrıca Haziran ayında 2024'ün ikinci yarısındaki Switch yazılım serisini duyurmak için bir Nintendo Direct düzenleyeceğiz, ancak bu halef modeli içermeyecek. Lütfen yanlış anlamayın." Bu açıklama, Nintendo'nun yeni konsol hakkında bilgi vermek için başka bir zamanı hedeflediğini gösteriyor.

Nintendo Direct Etkinliği Haziran 2024'te İçin Onaylandı

Nintendo hayranları, Switch'in halefini öğrenmek için birkaç ay daha beklemek zorunda kalacak. Bu süre zarfında, söylentilerin yayılmasına daha da fazla alan açılacak. Haziran ayındaki Nintendo Direct etkinliği, bu süreçte hayranlara yeni oyunlar hakkında heyecan verici bilgiler sunarak beklentileri bir nebze olsun dindirebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 17:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Direct Etkinliği Haziran 2024'te
İlginizi Çekebilir