Nintendo Wii basın açıklaması

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nintendo Wii basın açıklaması
Basın bildirinisi aşağıda bulabilirsiniz.

15 Aralık 2006 tarihinde bazı basın yayın organlarımızın İnternet sitelerinde yayımlanan "Nintendo Wii'de sorun çıktığı ve 3,2 milyon adet konsolun askısının kopma tehlikesi nedeniyle değiştirileceği"ne ilişkin habere istinaden kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına "Wii Bilek Kayışı Bildirisi"ni aşağıda bilgilerinize sunarız.

Dünyanın en eski ve köklü oyun konsolu ve oyun yaratıcı şirketlerinden Nintendo, hareket sensörlü Wii uzaktan kumandasını ya da bu kumandaların bilek kayışlarını geri toplatmamaktadır. Halihazırda varolan bilek kayışları, Nintendo'nun Wii konsolu ile birlikte sağladığı doğru ve güvenli oyun rehber bilgilerine uyulduğu sürece hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Bilek kayışının tüm parçaları, büyük titizlikle ürün testinden geçmiş ve kalite kontrol onayı almıştır.

Wii konsolu sahiplerinin bilek kayışları ile ilgili herhangi bir sorun dahilinde, Nintendo Türkiye ofisi ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.
Konu hakkında sizi detaylı olarak bilgilendirdiğimizi umar, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Nintendo Türkiye

ÖNEMLİ NOT

Nintendo Wii ile güvenli oyun oynamak için dikkat edilmesi gereken hususlar:

* Bilek kayışınızı her zaman taktığınıza emin olun.
* Wii uzaktan kumandasını her zaman sağlam bir şekilde elinizde tutun.
* Oyun alanınızda çarpabileceğiniz kişiler ve nesneler olmadığına dikkat ediniz.
* Televizyonlarınızdan en az bir metre uzakta olduğunuza ve ellerinizin ter ya da başka bir sebepten dolayı ıslak olmaması gerektiğine dikkat ediniz.
* Wii uzaktan kumandasının sensörünün yeterince tepkisel olduğunu unutmayınız. Oyun oynarken abartılı hareketler yerine hafif hareketler de yeterli olacaktır. Wii uzaktan kumandasını oyun sırasında kullanırken abartılı ve sert hareketler yerine daha küçük bir alanda daha hafif hareketler yapmanızı öneririz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2024 06:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Wii basın açıklaması
İlginizi Çekebilir